Робота в Хмельницькому: перелік вакансій і зарплат

Робота в Хмельницькому: перелік вакансій і зарплат
Фото ілюстративне
  • Роботодавці шукають працівників на найрізноманітніші посади.
  • Дізнавайтеся, де є робочі місця та куди можна подати резюме.

В обласному центрі оновили список вакансій, які є на підприємствах та установах. Вільних є 162 вакансії. На деякі потрібно кілька працівників. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 4 січня.

Роботодавці шукають бібліографів, вантажників, викладачів та вихователя, газозварника, двірників, касирів, кондитерів та кухарів, лікарів та машиністів, операторів та пошту, мийку та інших. 

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, військових частин, перевізників, філармонії, маслосирбази, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, “Бембі”, “ТЕМПу” тощо.

Відео дня

Заробітна плата коливається від 6 700 до 20 тисяч гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

Нагадаємо, нещодавно водоканалівці розмістили нову цікаву вакансію для хмельничан. Вони шукають таємного покупця. Таку вакансію відкрили, аби підприємство було сучасною компанією. Щодо обов’язків майбутнього працівника, то він має бути таким собі шпигуном. Адже має звернутися до водоканалу під виглядом звичайного споживача зі своєю проблемою. Як подати резюме читайте за посиланням. 

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up