У водоканалі відкрилась вакансія таємного покупця: які обов’язки, оплата та умови

У водоканалі відкрилась вакансія таємного покупця: які обов’язки, оплата та умови

Потрібно буде звертатися до водоканалу під виглядом звичайного споживача, а якого виникла певна проблема та записувати дзвінок. Розповідаємо деталі.

Чи не щотижня у Хмельницькому оновлюють список вакансій. Комунальні заклади та приватні підприємці викладають пропозиції також на сайтах з пошуку роботи. Час від часу там публікують оголошення і від підприємства Хмельницькводоканал. Нещодавно водоканалівці розмістили нову цікаву вакансію для хмельничан. 

— Наші споживачі знають, що на нашій сторінці в Work.ua завжди оновлюються актуальні вакансії. Зараз там є щось незвичайне. Так-так, незвичайна вакансія на комунальному підприємстві, ви все правильно зрозуміли. Ми шукаємо таємного покупця, — йдеться в повідомленні

Водоканалівці додають, таку вакансію відкрили, аби підприємство було сучасною компанією, котра йде споживачам на зустріч, вміє чути, та професійно будувати будь-який діалог. 

Відео дня

Щодо обов’язків майбутнього таємного покупця, то кажуть, він має бути таким собі шпигуном. Адже має звернутися до водоканалу під виглядом звичайного споживача зі своєю проблемою. Уважно вислухати працівників підприємства та оцінити дзвінок. Процес перевірки чітко регламентується і оцінюється відповідно до заданих критеріїв. Далі подаємо вам опис вакансії з сайту Work.ua. 

Опис вакансії

Вимоги: 

Обов’язки:

Умови роботи:

Щодо оплати — то точної суми немає. Оплату вказують як договірну. 

Більше деталей в телефонній розмові або при зустрічі. Ірина — 0673140637. Також відгукнутись на вакансію можна за посиланням

А вас зацікавила вакансія таємного покупця?

До слова, в обласному центрі оновили список вакансій, які є на підприємствах та установах. Вільних є 194 вакансії на близько 300 посад. На деякі потрібно кілька працівників. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 30 листопада. Заробітна плата коливається від 6 700 до 20 500 гривень. Дізнавайтеся де є робочі місця та куди можна подати резюме за посиланням.

Також в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Читайте також:

Коментарі (13)
  • Валентин Шереметьев

    👍
  • Ирина Старова

    це з абонентськоі плати за обслуговування будуть платити зарплатню таємному покупцю?
  • Людмила Крук

    Цікаво,хто може стати цим покупцем?
  • Наташа Кармалита

    Вакансія ні про що, там усе зав'язано, а це так, для підтримки іміджу!

keyboard_arrow_up