Що найдорожче продають хмельничани на сайтах оголошень

Що найдорожче продають хмельничани на сайтах оголошень
  • Автомобілі, елітні квартири й навіть готовий бізнес. 
  • Переглянули найдорожчі пропозиції на сайтах оголошень.
  • Дивіться підбірку: що і за скільки продають у Хмельницькому.

Щоденно сайти оголошень поповнюються новими пропозиціями. В інтернеті можна знайти все - починаючи від вживаних речей, столових приборів до новеньких автомобілів і коштовного антикваріату. Журналісти vsim.ua переглянули оголошення на популярних сайтах - Olx.ua, Ria.com, Prom.ua і Dom.ria. У пошуку відфільтрували найдорожчі пропозиції Хмельницького. Квартири, автівки і готовий бізнес. Дивіться, що ще пропонують хмельничани.

Приміщення на Заготзерно

На Чорновола пропонують придбати виробниче приміщення за понад 2 мільйони доларів. Оголошення з’явилось на сайті dom.ria. Вказується про те, що це частина будівлі - п’ять приміщень, загальною площею 7,4 тисячі “квадратних метрів”.  Автор зазначає про всі наявні комунікації, а також систему відеоспостереження. 

Відео дня

Готове виробництво за мільйон доларів

Готовий бізнес з виготовлення соняшникової олії пропонують на OLX. Оголошення опубліковане вчора, 2 лютого.

Пропонують придбати завод з виробництва соняшникової олії на території Хмельницької області, який був збудований і введений в експлуатацію 2021 року. Точне місце розташування не вказане, однак ймовірно мова йде про Старокостянтинів.  

Ціна - 1 мільйон доларів з позначкою “договірна”. Більше інформації автори оголошення обіцяють повідомити при зустрічі на заводі. 

До слова, на сайті натрапили на ще одне аналогічне оголошення. “Продається діючий олійний завод”. Щоправда, ціна вказана інша - 1 800 000 доларів. 

Бізнес в центрі Хмельницького

У центрі Хмельницького продають приміщення загальною площею 475 квадратних метрів. Вказана вартість - 750 000 $.  До слова, мова йде про Проскурівську, 45. 

В оголошенні вказано, що це - приміщення вільного призначення із розвиненою інфраструктурою, індивідуальним опаленням, ремонтом й підземним паркінгом. Оголошення опубліковане на сайті Olx 29 січня. Також можна переглянути фото. 

Будинок-”палац” у Південно-Західному

Величезна територія, а всередині - вісім кімнат, колони й мармурова підлога. Саме такий будинок продають у Південно-Західному мікрорайоні. Його загальна площа - 960 “квадратів”. 

“Елітний район, шикарний, якісно побудований будинок, дороге внутрішнє оздоблення, італійські меблі, броньовані вхідні двері, сигналізація, дуже якісна столярка, весь перший поверх та санвузли з підігрівом підлоги, діючий камін, газовий котел, твердопаливний котел, власна скважина, є велике приміщення з незакінченим басейном”, - йдеться у тексті оголошення. 

А вартість цього будинку - 650 000 доларів або ж понад 24 мільйони гривень.

Також автор оголошення вказав, що є можливість комерційне використання будинку, до прикладу під елітний спа комплекс.

Квартира на Озерній за пів мільйона

За 540 000 доларів пропонують придбати квартиру в новобудові на Панаса Мирного. В оголошенні вказано, що загальна площа помешкання - 116 квадратних метрів. Наразі будинок вже введений в експлуатацію. 

  • В квартирі вдале планування , панорамні вікна на лоджії, стіни оздоблені шпаклівкою. Автономне опалення, -зазначає автор оголошення.

Ціна помешкання - понад 20 мільйонів гривень.

Бетононасос

За 300 000 $ пропонують купити бетононасос Mercedes-Benz Axor 2014. Оголошення опубліковане на auto.ria наприкінці січня, наявні фото. На сайті є помітка, про те, що авто перевірене за реєстрами МВС. Автор вказав також, що транспортний засіб у “відмінному, робочому стані”. А також основні критерії, важливі для водіїв:

  • Об'єм двигуна: 14 000 см³
  • Пробіг: 250 000 км
  • Паливо: дизель. 

Mercedes за 210 000 €

Хмельничанам пропонують придбати новенький автомобіль Mercedes-Benz G-Class 2022. Оголошення розміщене на сайті auto.ria від автосалону. Вартість автівки перевалила за 9 мільйонів гривень або майже 228 тисяч доларів відповідно до курсу станом на 3 лютого. 

Відтак у ТОП найдорожчих пропозицій на сайтах оголошень - нерухомість, зокрема комерційні й виробничі приміщення, а також житло. 

Нагадаємо, у Хмельницькому планують побудувати новий мікрорайон для переселенців. Житло буде належати комунальній власності. 

Як повідомив мер Олександр Симчишин, наразі міська влада розглядає два варіанти як забезпечити внутрішньо переміщених житлом. Або ж реконструювати вже готові будинки чи побудувати нові. До слова, новий мікрорайон може “вирости” між Гречанами та Олешином.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Гришнюк

    Ви краще опублікуйте хто потім придбає шось з цього!

    І доречі на першому фото "цвях"
  • PutnickFree

    Анастасіє, більше так не жартуй, квартира після будівельників більше пів лямя $ 😂😂😂😂😂

    На паркані теж багато чого пишуть🤣🤣🤣🤣🤣🤣

keyboard_arrow_up