Що й за скільки продають на благодійному ярмарку в Хмельницькому

Що й за скільки продають на благодійному ярмарку в Хмельницькому
  • У центрі Хмельницького влаштували благодійний ярмарок.
  • Отриманий дохід спрямують на купівлю автомобілів для військових.
  • Дізнавайтеся, що й за скільки можна придбати на Проскурівській. 

Сьогодні, 24 вересня, Хмельницький відзначає 591 річницю від дня першої писемної згадки. З цієї нагоди в місті запланували проведення заходів. Розклад дивіться тут. Одним із них є благодійний ярмарок. Його облаштували в центрі міста - біля кінотеатру Шевченка. Усі зібрані кошти спрямують на купівлю автомобілів для ЗСУ. Журналістка vsim.ua навідалася на ярмарок і дізналася, що й за скільки там можна придбати. 

На Проскурівській сьогодні, 24 вересня, людно. Одні відпочивають у сквері Шевченка. Інші - прогулюються “стометрівкою”. При цьому зупиняються біля торгових наметів. Розглядають товар і цікавляться цінами. Ще б пак! Адже там нині можна знайти чимало цікавих та оригінальних речей. До того ж більшість виробів, які продають, є ручною роботою. 

Чи не в кожному кіоску можна натрапити на смаколики або домашню випічку. Наприклад, вихованці ЗОШ №14 продають жовто-блакитний торт із зображенням кордонів України. Ціна - 300 гривень. В іншому наметі є кекси, суфле й лимонні тістечка. Вартість - від 25 до 40 гривень за штучку.

Відео дня

Нет описания.

Привертають вигляд упаковки з чаєм. На одній з них написаний відомий вислів про “рускій корабель”. Ціна за пачку - 100 гривень. Також на ярмарку продають мед, вартість від 70 гривень та пряники з патріотичними малюнками за 30. Окрім солоденького, можна знайти на ярмарку сир. Зокрема - сулугуні. За 250 грамів просять від 70 гривень. 

Окрім смачненького, є й інші речі, біля яких “крутяться” хмельничани. Це дерев’яні вироби ручної роботи. Серед них є годинник за 250 гривень, скарбнички від 150 до 400, а ще прикраси на ялинку по 15 гривень за штуку. 

Є на ярмарку і одяг. А саме - футболки із зображенням жінок у вишиванках. Ціна - 300 гривень. Окрім вбрання можна придбати і прикраси. Усі є ручною роботою. Продають їх від 75 до 400 гривень.

Нет описания.

Популярним товаром є екоторбинки. На більшості - патріотичні малюнки чи написи. Ціни - від 150 до 350 гривень. В залежності від розміру. 

Одним із найдорожчих товарів на ярмарку є дерев’яна булава. Ціна - 1 500 гривень. 

Благодійний ярмарок на Проскурівській триватиме сьогодні, 24 вересня, до 18 години. Встигніть навідатися та зробити свій внесок на користь перемоги України. 

Детальніше із товарами благодійного ярмарку знайомтеся на відео. 

Читайте також: Продовольча криза та зростання цін: до чого готуватись хмельничанам

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up