Що задекларували директори найбільших комунальних підприємств Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Що задекларували директори найбільших комунальних підприємств Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
  • Шість КП Хмельницького мають понад 500 працівників кожне.

  • Розповідаємо, які доходи, статки та майно мають їхні керівники.

У Хмельницькому налічується 39 комунальних підприємств. Це юридичні особи, які належать громаді, та якими керує міська рада. Комунальні підприємства мають різну кількість працівників — це може бути як декілька працівників, так декілька сотень.

Ми вирішили дізнатися, які зарплати, статки та майно задекларували керівники найбільших комунальних підприємств міста. Критерієм вибору конкретних директорів слугувала кількість працівників на їхніх підприємствах — вона повинна бути не меншою за 500.

Таким чином об’єктами аналізу стали шість електронних декларацій. Кожна з них охоплює 2020 рік. Результати аналізу переглядайте в інфографіці. Але перед тим пропонуємо ознайомитися з кількома важливими моментами.

Відео дня

Наталія Зимак-Закутня. На основному місці роботи, а саме посаді директора Хмельницької міської дитячої лікарні, вона заробила 278 944 гривні. У середньому це 23 245 щомісяця. Крім того, вона працювала лікарем-генетиком у міській дитячій лікарні та міському перинатальному центрі. Ще два місця роботи Наталії Зимак-Закутньої — Вінницький національний медичний університет та Хмельницький базовий медичний коледж.

Андрій Ропотан. Вже понад 10 років він очолює Хмельницький міський перинатальний центр. Минулого року його зарплата склала 332 009 гривні, в середньому щомісяця це 27 667 гривень. За сумісництвом Андрій Ропотан працював акушером-гінекологом у Хмельницькому обласному центрі служб крові, а також у навчальних закладах — Вінницькому національному медичному університеті та Хмельницькому базовому медичному коледжі.

Людмила Слободяник. Її посада — директор Хмельницького міського лікувально-діагностичного центру. Минулого року її зарплата склала 229 174 гривні, або ж 19 098 гривень у середньому щомісяця. Як і колеги, Людмила Слободяник працювала за суміщенням — на посаді лікаря-ревматолога у своєму ж закладі.

Сергій Бобух. Його відносно нещодавно призначили виконувати обов'язки керівника «Електротрансу». Минулого року він не отримував зарплати, проте мав дохід від підприємницької діяльності — 639 381 гривню, або 53 282 гривні в середньому щомісяця. Декларація Сергій Бобуха вирізняється тим, що він вказав транспортні засоби в особистій власності. Інші керівники підприємств також їх декларували, але завжди у власності членів сім’ї.

Віталій Кавун. Він є очільником «Хмельницькводоканалу». Його зарплата у 2020 році — 419 694 гривні, або 34 975 гривень щомісяця.

Володимир Скалій. Керівник «Хмельницьктеплокомуненерго» у порівнянні з іншими чотирма директорами КП мав найбільшу зарплату — 509 421 гривню, або в середньому 42 452 гривні щомісяця.

Читайте також: Що задекларували керівники хмельницьких «вишів» (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up