Хмельницький «Електротранс» отримав нового керівника: що про нього відомо

Хмельницький «Електротранс» отримав нового керівника: що про нього відомо
Фото зі сторінки Сергія Бобуха у Facebook
  • Установа не має повноцінного директора вже понад чотири місяці.

  • Проте вже відомо, хто стане її керівником.

  • Він вже виконує обов’язки директора.

Комунальне підприємство «Електротранс» очолить красилівчанин Сергій Бобух. Зараз на нього вже поклали виконання обов’язків директора установи. Невдовзі його кандидатуру має погодити Міністерство інфраструктури. Після цього Сергій Бобух стане повноцінним керівником підприємства. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Микола Ваврищук.

Сергій Бобух — 43-річний підприємець з Красилова, який до місцевих виборів був депутатом тамтешньої міської ради. Минулого року він балотувався на посаду міського голови від «Самопомочі», але програв. Раніше він також працював у дочірньому підприємстві «Красилівське» приватного акціонерного товариства «Оболонь» на посаді старшого інженера відділу матеріально-технічного постачання.

Сергій Бобух зареєстрований у Красилові як фізична особа — підприємець. Його основний вид діяльності — діяльність страхових агентів і брокерів. Це зазначено у сервісі «YouControl». Відомо також, що він має ступінь кандидата економічних наук. 2017 року він захистив дисертацію під назвою «Державне бюджетування в Україні».

Відео дня

Остання електронна декларація Сергія Бобуха подана 30 березня 2021 року. У документі вказано, що він має квартиру та гараж у Красилові, а також три земельні ділянки у Веселівці Красилівської ОТГ. Родичі Сергія Бобуха мають вісім земельних ділянок та житловий будинок.

У розділі транспортних засобів вказані легковик «Hyundai Santa Fe», мотоцикл «Yamaha Drag Star 400» та вантажівка «Renault Master». Зазначено також, що Сергій Бобух володіє лінією з виробництва паливних брикетів.

Протягом 2020 року Сергій Бобух заробив 639 381 гривню як підприємець, а також отримав компенсацію у 174 625 гривень за «зеленим тарифом». Дружина Сергія Бобуха працює у Хмельницькому обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицина катастроф. Минулого року вона отримала дохід на суму 208 828 гривень.

Родичі Сергія Бобуха отримали дохід на суму 86 044 гривні. Ця сума включає пенсію та орендну плату. Станом на 31 грудня Сергій Бобух мав заощаджень на суму 104 000 гривні.

Нагадаємо, що від квітня 2011 року директором комунального підприємства «Електротранс» був Віктор Паламарчук. Його звільнили з посади 4 січня 2021 року. Виконувачем обов'язки керівника тимчасово призначили головного інженера Олексія Ковтуна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Сергей Яворский

    Хтось може пояснити чому з успiшного пiдпринмця люди переходять на роботу в держструктури ?
  • Юрий Дед

    Да.
    Це порядна чесна Людина.

    Ольга Ревюк reply Юрий Дед

    Юрий Дед Наданий момент людей чесних не існує.

    Валентина Легкун Макогончук reply Юрий Дед

    Юрий Дед ви вірите в те що написали. ...😄
  • Vera Corolyova

    З "Оболоні" - на ЕЛЕКТРОтранс?   Навіюванням віддає...  І в чому сенс?   ( Бо "Оболонь" - не стільки а ля "Живчик", як Джин-тонік, Бренді-кола, і т.п....) У чому сенс менеджменту?
  • Ірина Бойко

    Успіхів тобі, Сергію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up