Скільки грошей виділять на коледж у Кам’янці, який постраждав внаслідок негоди

Скільки грошей виділять на коледж у Кам’янці, який постраждав внаслідок негоди
Фото - Хмельницька ОДА
  • На початку серпня Кам’янцем-Подільським пронеслась негода.
  • Під час сильної зливи і шквалів постраждав місцевий медичний коледж.

Кам’янець-Подільський медичний фаховий коледж отримає кошти на ліквідацію наслідків негоди. Нагадаємо, 5 серпня в місті пройшла сильна злива і буревій. Затопило вулиці, будинки і ринок, а шквальний вітер повалив дерева та електроопори. Тоді багато мешканців залишились без газу та світла. Також внаслідок буревію було пошкоджено 700 квадратних метрів покрівлі даху місцевого коледжу. У закладі затопило аудиторії і кабінети, а в приміщеннях відшарувалась глиняна штукатурка, обвалились конструкції і стеля, постраждали меблі та оргтехніка. Про це повідомили у пресслужбі обласної державної адміністрації.

 Нещодавно до медичного закладу приїздив заступник голови ОДА Володимир Юр'єв , аби «ознайомитись із масштабами завданої школи і оцінити фінансові потреби для проведення ремонтних робіт». Наразі відомо, що з бюджету виділять 740 тисяч гривень для відновлення медичного коледжу.  Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Сергій Гамалій. 

"Сергій Гамалій підписав відповідне розпорядження, яким здійснено перерозподіл бюджетних призначень та передбачено виділення для навчального закладу понад 740 тисяч гривень на ліквідацію наслідків стихії", - повідомили в ОДА. 

Відео дня

Читайте також: Кабмін може виділити гроші на ремонт фортеці в Кам'янці, яка постраждала під час буревію


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up