Скільки коштує таксі в Хмельницькому: служби та ціни

Скільки коштує таксі в Хмельницькому: служби та ціни
Фото ілюстративне
  • Порівняли ціни на таксі за двома різними маршрутами.
  • Дізнавайтеся, якою службою вигідніше скористатися.

Таксі – зручний спосіб пересування за різних обставин. Сьогодні чимало людей користуються викликом служб саме через мобільні додатки. Кілька кліків – і машина вже в дорозі до клієнта. Розрахуватися при цьому можна готівкою, карткою чи за допомогою Apple Pay. Ціна вказується відразу при виборі маршруту. 

Так, ми обрали 8 служб таксі в Хмельницькому та два різних маршрути для поїздок – Інститутська, 5 – залізничний вокзал та Довженка, 10/1 – McDonald’s. Таким чином дізналися, яку вартість пропонують оператори. Як зауважують в деяких службах, ціни на поїздки можуть змінюватися залежно від часу доби та завантаженості водіїв.

Загалом вартість поїздки з Інститутської до залізничного вокзалу коливається від 77 до 113 гривень. А від вулиці Довженка до McDonald’s – від 98 до 157 гривень. 

Відео дня

Так, найвигіднішою службою для вище описаних поїздок виявилася 7007. Найвищу ціну запропонували в Uklon. Детальніше з вартістю поїздок знайомтеся далі, в інфографіці. Подана вартість актуальна станом на 10 червня.

Раніше ми вам розповідали про ціни на електросамокати в Хмельницькому. У місті функціонує 4 служби, які надають право оренди транспорту. Таким чином, містяни можуть скористатися самокатами, що припарковані на вулицях Хмельницького. Більше про вартість дізнавайтеся в окремому матеріалі.

Також нагадаємо – комунальне підприємство «Електротранс» має 90 вакансій за 24 посадами. Серед вільних робочих місць є посади водіїв та інші. Детальніше читайте за посиланням.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ю

    Завжди користуюсь або BBGO або Bolt комфорт
  • Popeye

    Інколи такі корчі приїжджають,   шо пздць, але по ціні 7007 топчик, ще й потрібну машину легше знайти, якщо треба габаритну, наприклад

keyboard_arrow_up