Скільки податків заплатили хмельничани з початку року

Скільки податків заплатили хмельничани з початку року
ua.depositphotos
  • Хмельниччина виконала завдання по податкових надходженнях до бюджету з плюсом у 300 мільйонів гривень.

Протягом дев‘яти місяців 2020 року платниками податків перераховано до бюджетів усіх рівнів 8,7 мільярда гривень податкових платежів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року бюджетні відрахування зросли на 740 мільйонів гривень. Додаткові надходження склали 313 мільйонів гривень. Про це повідомили у Головному управління ДПС у Хмельницькій області.

  • "Позитивна динаміка податкових надходжень – це у першу чергу заслуга бізнесу, який сплачує податки і робить реальний конкретний внесок у розвиток області і країни. Сприяє цьому активна співпраця податкової служби з владою і громадою. Зокрема, з обласною державною адміністрацією, об‘єднаними територіальними громадами та бізнес-асоціаціями. Також позитивний результат наповнення бюджету досягається ефективним онлайн спілкуванням з підприємницькою спільнотою на предмет роз‘яснення податкових новацій, процесу реєстрації податкових накладних та інших важливих питань для розвитку бізнесу", - коментують результати роботи у податковій службі Хмельниччини.

 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Марина Тонкошкура

    Я бачу всім так колять майданчики,інсталяції,фотозони,що тільки проте і мови,краще мабудь щоб діти в болоті гралися або на місця дит майданчиків парковки поробили!!!!Людям ніколи не  буде добре!Так балатуйтеся кожен у мери і змініть щось у цьому місті ще в 100500 разів краще за попередніх
  • Игорь Николаевич

    Інсталяції, фотозони, перейменувпння вулиць... Зроблено багато впжливих речей
  • Іван Косин

    Я хочк щоб влада почала відчитуватися кожен рік.скільки вкрали вкого і куда.це наші податки і видно що їм все мало і мало.пора немовчати лошкам
  • Людмила Мазур

    І де вони ...

    Елла Гройсман reply Людмила Мазур

    Людмила Мазур так наш найкращий зробив майданчики, доріжечки, експозиції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up