Скільки потрібно відкладати, щоб зібрати на квартиру у Хмельницькому. Калькулятор

Скільки потрібно відкладати, щоб зібрати на квартиру у Хмельницькому. Калькулятор
Фото ілюстративне
  • Придбати власне житло мріє чи не кожен.
  • Як правило, перешкодою для цього є фінансове питання.
  • Дізнайтеся, як швидко зможете накопичити на квартиру, за допомогою калькулятора.

Придбати власне житло - для когось мрія, для когось мета, а комусь непідвладна вершина. Насправді, зібрати кошти на квартиру може кожна працююча людина. Питання лиш в тому, скільки часу на це піде. Звісно, залежить все від розмірів омріяного житла, місця його знаходження і суми, що готові накопичувати. Пропонуємо дізнатися, скільки часу потрібно саме вам на придбання оселі. Все, що для цього потрібно - гортати далі.

Середня ціна в Хмельницькому за квадратний метр - 13 834 гривні

Наразі на сайті dom.rіа є більше 4 тисяч активних оголошень про продаж квартир у Хмельницькому. За даними сайту, середня ціна за квадратний метр - 13 834 гривні або 516$. Найдешевшими є квартири у мікрорайоні Лезневе. Найдорожчі - в центрі міста. Скажімо, за метр квадратний в однокімнатній квартирі у Лезневому треба віддати 7 569 гривень. У той час, як в центрі Хмельницького - 17 120. 

Як рахує калькулятор

Якщо щомісяця відкладати тисячу гривень, назбирати на однокімнатну квартиру в серці міста можна за 53 роки. За тих самих умов придбати житло в “найдешевшому” мікрорайоні можна за 29 років. 

Відео дня

Щоб отримати прорахунок для себе, скористайтеся калькулятором. При його створенні ми обрали середні за площею квартири, не розрізняючи первинне і вторинне житло. При цьому вирахували середню вартість житла в кожному мікрорайоні міста. У ряду із цими даними - сума, що ви готові накопичувати щомісяця. В результаті виходить цифра, що вказує на час за який можна придбати квартиру своєї мрії.

Обирайте потрібні вам дані зі списку, рахуйте і накопичуйте. Результатами, що показав калькулятор, діліться в коментарях.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дмитро

    Чорна біда тай усе..
  • Сергей ВОЛОЩИК

    а если у человека пенсия 3500 грн. тогда сколько?

    Alex Cube reply Сергей ВОЛОЩИК

    если пенсия не по инвалидности, то это не очень хорошая идея -- откладывать на квартиру

    птн пнх reply Сергей ВОЛОЩИК

    Столько не живут :))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Хмельницький в Instagram: 10 фото за тиждень photo_camera 14:32 Покинуті штольні на Хмельниччині стали туристичним об'єктом (ФОТО) photo_camera 13:45 Як змінилася ціна приготування паски за чотири роки 12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up