Скільки заробили та що задекларували керівники хмельницьких “вишів” (ІНФОГРАФІКА)

Скільки заробили та що задекларували керівники хмельницьких “вишів” (ІНФОГРАФІКА)
  • За основним місцем роботи минулого року найбільше заробив ректор ХНУ.
  • А керівник прикордонної академії разом із дружиною має 350 тисяч гривень та 4 тисячі доларів грошових активів.
  • Підготували для вас огляд декларацій головних освітян Хмельницького.

Ректори вищих навчальних закладів зобов’язані декларувати свої доходи. Мова йде про керівників університетів, академій, інститутів і коледжів. Згідно із Законом України “Про вищу освіту” саме ці заклади вважаються вищими. 

За даними сайту osvita.ua, у Хмельницькому є 16 “вишів”. Журналіст vsim.ua заглянула до декларацій всіх керівників цих закладів. Задекларували свої доходи за 2019 рік лише семеро осіб. Серед них - ректор гуманітарно-педагогічної академії, Хмельницького національного університету, Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, кооперативного торговельно-економічного інституту, керівник медичного та торговельно-економічного коледжу, а також ректор університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Нагадаємо, що виборча комісія останнього навчального закладу прийняла рішення обрати нового ректора. Нею стала Ірина Ковтун. При огляді декларацій за 2019 рік було використано ім’я попереднього ректора - Олега Омельчука. 

До слова, найбільше за минулий рік за основним місцем роботи заробив ректор ХНУ Микола Скиба - 478 697 гривень. Серед інших його доходів - 377 312 гривень. Найменшу зарплату отримала керівник торговельно-економічного коледжу Світлана Гребінська - 208 938 гривень. 

Відео дня

Об’єкти нерухомості директора медичного коледжу Івана Нагорного складають найбільше квадратуру, а саме - 320 квадратних метрів. Йдеться про два житлових будинки, власником яких він є. 

Тим часом ректор прикордонної академії Олександр Луцький має два автомобілі. Один із - Hyundai Santa Fe 2008 року, а інший - ВАЗ 2103, 1972 року. Разом із дружиною вони мають 350 тисяч гривень та 4 тисячі доларів грошових активів. 

Детальніше про доходи та майно головних освітян з Хмельницького дивіться в інфографіці. Для зручності перегляду, ознайомтеся спершу з умовними знаками. Кожен із них окремо відповідає за зарплату за основним місцем роботи, інші доходи, грошові активи, земельну ділянку, об’єкти нерухомості й транспортні засоби. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up