Скільки заробили та що задекларували керівники хмельницьких “вишів” (ІНФОГРАФІКА)

Скільки заробили та що задекларували керівники хмельницьких “вишів” (ІНФОГРАФІКА)
  • За основним місцем роботи минулого року найбільше заробив ректор ХНУ.
  • А керівник прикордонної академії разом із дружиною має 350 тисяч гривень та 4 тисячі доларів грошових активів.
  • Підготували для вас огляд декларацій головних освітян Хмельницького.

Ректори вищих навчальних закладів зобов’язані декларувати свої доходи. Мова йде про керівників університетів, академій, інститутів і коледжів. Згідно із Законом України “Про вищу освіту” саме ці заклади вважаються вищими. 

За даними сайту osvita.ua, у Хмельницькому є 16 “вишів”. Журналіст vsim.ua заглянула до декларацій всіх керівників цих закладів. Задекларували свої доходи за 2019 рік лише семеро осіб. Серед них - ректор гуманітарно-педагогічної академії, Хмельницького національного університету, Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, кооперативного торговельно-економічного інституту, керівник медичного та торговельно-економічного коледжу, а також ректор університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Нагадаємо, що виборча комісія останнього навчального закладу прийняла рішення обрати нового ректора. Нею стала Ірина Ковтун. При огляді декларацій за 2019 рік було використано ім’я попереднього ректора - Олега Омельчука. 

До слова, найбільше за минулий рік за основним місцем роботи заробив ректор ХНУ Микола Скиба - 478 697 гривень. Серед інших його доходів - 377 312 гривень. Найменшу зарплату отримала керівник торговельно-економічного коледжу Світлана Гребінська - 208 938 гривень. 

Відео дня

Об’єкти нерухомості директора медичного коледжу Івана Нагорного складають найбільше квадратуру, а саме - 320 квадратних метрів. Йдеться про два житлових будинки, власником яких він є. 

Тим часом ректор прикордонної академії Олександр Луцький має два автомобілі. Один із - Hyundai Santa Fe 2008 року, а інший - ВАЗ 2103, 1972 року. Разом із дружиною вони мають 350 тисяч гривень та 4 тисячі доларів грошових активів. 

Детальніше про доходи та майно головних освітян з Хмельницького дивіться в інфографіці. Для зручності перегляду, ознайомтеся спершу з умовними знаками. Кожен із них окремо відповідає за зарплату за основним місцем роботи, інші доходи, грошові активи, земельну ділянку, об’єкти нерухомості й транспортні засоби. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up