Ректором Хмельницького університету управління та права обрали жінку

Ректором Хмельницького університету управління та права обрали жінку
Фото зі сторінки Ірини Ковтун у facebook
  • Новим ректором  навчального закладу стала Ірина Ковтун. Жінка раніше працювала на посаді проректора з нормативного та науково-методичного забезпечення.

Новим ректором Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова обрали Ірину Ковтун. Відповідне рішення прийняла виборча комісія навчального закладу 29 вересня. Про це повідомили на сайті університету.

Як зазначається, Ірина Ковтун була єдиною кандидаткою на цю посаду. Її призначення  підтримав 91 виборець зі 122.

Після обрання нового ректора комісією навчального закладу, голова обласної ради повинен укласти з нею контракт на наступні 5 років.

Відео дня

Що відомо про Ірину Ковтун:

- вона народилася 10 жовтня 1979 року. З 2001 року жінка працює у ХУУП імені Леоніда Юзькова, з 2018 року на посаді проректора з нормативного та науково-методичного забезпечення. 

У 2008 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: «Діяльність органів місцевого самоврядування на регіональному рівні в Україні: організаційно-правові особливості та шляхи вдосконалення» зі спеціальності 25.00.04 – місцеве самоврядування, м. Дніпро.

Неодноразово виступала у якості опонента на захистах дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління за спеціальністю 25.00.04.

Член Хмельницької обласної організації Спілки економістів України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сірко Касматий

    о боже, жінку? не може бути!
  • Оксана Ференчук

    Вітаю! Нехай щастить у роботі!
  • Микола Жоган

    Вітаю
  • Maryana Kirilyuk

    Ого! Урааааа! Вітаю👏👏👏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up