“Тариф новорічний”: якою буде вартість таксі у Хмельницькому в новорічну ніч

“Тариф новорічний”: якою буде вартість таксі у Хмельницькому в новорічну ніч
  • Виклик таксі у новорічну ніч задоволення не дешеве.
  • Скористатися послугою можна буде по подвійному тарифу.
  • Які ціни встановили хмельницькі служби таксі, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Якщо ви зібралися в новорічно ніч поїхати до друзів чи рідних на таксі, будьте готові заплатити подвійну ціну. Та й машину доведеться чекати трохи довше. В диспетчерських службах пояснили, що охочих працювати в новорічну ніч не багато. Тому, щоб якось заохотити водіїв, вартість поїздки підскочить у два рази.

 Журналісти vsim.ua. зателефонували у кілька служб таксі Хмельницького та дізналися скільки пасажирам доведеться викласти за поїздку та з котрої години діятиме “новорічний тариф”.

 Наразі оптимальна ціна посадки у таксі по Хмельницком коштує 22 гривні. За кожен кілометр маршруту в середньому платять ще 7 гривень. З 22-ї години 31 грудня до 8-ї ранку 1 січня ці цифри подвоять. Більшість служб таксі діятимуть саме за таким принципом.

Відео дня

 Проте залишаються і ті, хто до останнього не знає, який тариф їм продиктують “зверху”.

- Поки орієнтуємося на подвійний тариф, проте за годину до початку його дії, тобто приблизно о 21-й годині, нам можуть поміняти розцінки, - розповіла журналістам диспетчер “Першого об’єднаного таксі”.

 Щоб уникнути непорозумінь під час розрахунку з таксистом, диспетчери радять відразу при розмові з оператором уточнити вартість поїздки.

 Служби таксі Хмельницького

  • "Стильне таксі" - 62-62-62
  • "Комфорт плюс" - 700-400
  • "Таксі Приз" - 700-900
  • "Перше об'єднане таксі" - 65-65
  • "Таксі Імперіал" - 711-711
  • "Таксі Лідер" - 700-300
  • "СВ Таксі" - 710-710
  • "Козацьке таксі" - 700-100

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Саня

    На роверы
  • Людмила Ковеня

    В  радянськi  часи    святковi  днi  оплата  йшла  в  подвiйному  тарифi
  • Толян

    Так в чому проблема. Не бухати а за руль, вперед!
  • сергій

    579 друга служба в місті. А її не написали, ая яй :) чому б це
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up