ТОП найдорожчих і найдешевших квартир, які можна орендувати у Хмельницькому

ТОП найдорожчих і найдешевших квартир, які можна орендувати у Хмельницькому
  • Від малосімейки без меблів у віддаленому районі до розкішних “хоромів” у центрі міста. 
  • Підібрали по п’ять найдорожчих і найдешевших квартир, які здають у Хмельницькому. 
  • Дивіться, як вони виглядають, де знаходяться і що там є?

Всередині - камін, джакузі й дизайнерський ремонт. З вікна - панорамний вигляд на самісінький центр міста. І це “всього” за 27 тисяч гривень на місяць. Такі й подібні квартири здають лише на довготривалу оренду. Всі вони розташовані у новобудовах та обладнані необхідною технікою і меблями. 

На противагу таким ”палацам” - квартири у малосімейках з часто несправною сантехнікою і несвіжим “косметичним” ремонтом. Щоправда, найняти таке житло хмельничан можуть у 10 разів дешевше. 
Підібрали для вас найдешевші та найдорожчі квартири, які здаються у Хмельницькому. У вибірці використали інформацію з оголошень на сайті DOM.RIA та ОLХ. 

Найдорожчі квартири:

Відео дня

3-кімнатна дизайнерська неподалік парку

(1 000 доларів)

Хмельничанам пропонують орендувати 3-кімнатну “vip” квартиру. Поверх 13 з 16. Житло з дизайнерським ремонтом та укомплектованими всіма необхідними меблями і технікою. Загальна площа - 86 квадратних метрів, тип опалення - власна котельня. 

Точного місця розташування - немає. Як йдеться в оголошенні, квартира розташована неподалік центру. Неподалік - магазини, супермаркет і хороша транспортна розв’язка. До парку - близько одного кілометра. 

 3-кімнатна квартира на Подільській

(900 $ або 26 239 гривень на місяць)

Камін, джакузі, більярдний стіл і панорамний вид на центр Хмельницького. Таку дворівневу квартиру продають на 7-8 поверхах новобудови. Загальна площа помешкання - 160 “квадратів”.

Квартира складається з просторих кімнат, великих лоджій, кухні-студії, двох санвузлів з джакузі. 
На фото - величезний “королівський” простір, помпезні люстри, є сантехніка, щоправда, немає меблів. 


Хмельничанам пропонують лише довготривалу оренду цієї квартири. 

2-кімнатна квартира на Староміській

(515 $ або 15 000 гривень) 

Квартира розташована на 9 поверсі з 11 по Староміській, 52А. В оголошенні вказано, що це вторинне житло. З фото можна зробити висновок, що квартира повністю придатна до заселення і проживання. Є індивідуальне опалення, тепла підлога, вмонтована техніка та меблі.

Вказані навіть комунальні, які доведеться платити за зйомне житло - 2500 гривень взимку і 1000 гривень - влітку. Загальна площа квартири - 68 м².

2-кімнатна квартира на Завадського

(500 $ або 14 577 гривень)

Пропонують орендувати частину будинку зі всіма зручностями, необхідними меблями і технікою для проживання. Житло - вторинне. 

Квартира має дві кімнати, розташована на першому поверсі з трьох. Загальна площа - 85 квадратних метрів. Є 4 спальних місцях, кілька шаф-купе, 3 джакузі і  кабінет. Кухня-студія має вихід на терасу і задній дворик з альтанкою. Також є можливість орендувати гараж на території.

3-кімнатна квартира на Водопровідній

(480 $ або 14 000 гривень)

Квартира розташована на Водопровідній 42/1.  Поверх - 10 з 10. Є індивідуальне опалення, необхідні меблі, техніка для комфорту, 2 санвузли. У помешканні зроблений капітальний ремонт. Загальна площа - 120 квадратних метрів. У вартість оренди не включена додаткова плата по лічильниках і за опалення. В оголошенні зазначили, що взимку вартість комунальних буде в межах 4000 гривень, влітку - 2000. 

Найдешевші квартири:

1-кімнатна квартира на Ранковій

(2 000 гривень)  

Квартира знаходиться на четвертому поверсі 5-поверхівки у Дубовому. Це вторинне житло з централізованим опаленням. У помешканні немає меблів і техніки. Спальних місця - два.
Загальна площа квартири - 38 квадратних метрів, з яких 21 “квадрат” - житлової.

Поруч з будинком розташована школа, дитячий садочок і зупинки громадського транспорту. 
Оплата комунальних у вартість оренди не входить. 

2-кімнатна квартира на Водопровідній

(2 500 гривень)

Двокімнатна квартира перебуває у житловому стані. Знаходиться на другому поверсі невеликого будинку. В оголошенні йдеться про те, що все меблі і техніка у справному стані. Загальна площа - 45 квадратних метрів. Поруч розташовані зупинка, дитячі садочки, магазини і супермаркет. 
Вказана вартість оренди - без комунальних платежів. 

1-кімнатна квартира на Тернопільській 

(2 500 гривень)

Ще один бюджетний варіант для хмельничан у спокійному районі. Це квартира-малосімейка у Південно-Західному мікрорайоні. Поруч - зупинка “Новатор” і безліч магазинів. 


Квартира знаходиться на першому поверсі з дев’яти Опалення централізоване, стіни цегляні. Загальна площа житла - 36 квадратних метрів. 

2-кімнатна квартира на вулиці Філіпова

(2 300 гривень)

Квартира знаходиться у мікрорайоні Дальні Гречани. Це так звана “врємянка”. Як вказано в оголошенні, до будинку проведені газ і вода, індивідуальне опалення. Є необхідні для проживання меблі і техніка: газова плита, холодильник, пральна машинка, також проведений інтернет. 
Житло має дві кімнати загальною площею 28 “квадратів”, кухня - 5 квадратних метрів. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, садочок, поліклініка і магазин. 

1-кімнатна квартира на Гарнізонній

(2 000 гривень)

Квартира розташована у 4-поверховому будинку в мікрорайоні Заготзерно. Це вторинне житло зі зробленим “косметичним” ремонтом. Поверх 2 з 4-х, є одне спальне місце. Як запевняють власники, квартира придатна для проживання, адже там є необхідні меблі й техніка. Загальна площа помешкання - 20 квадратних метрів, житлова - 18 і 10 - кухня. Опалення централізоване. 
Додатково оплата по лічильниках. 
 

Читайте також:

“Дизайн-код” Проскурівської: як змінились вивіски і хто тепер їх контролює

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up