У Городку приватний підприємець поверне комунальникам 140 тисяч гривень

У Городку приватний підприємець поверне  комунальникам 140 тисяч гривень
Фото ілюстративне
  • Відповідне рішення ухвалив суд.

​Хмельницька обласна прокуратура через суд зобов’язала приватного підприємця повернути на рахунки комунальних підприємств Городоцької міської ради понад 140 000 гривень.

Йдеться про кошти, що були зайво сплачені за трьома договорам про закупівлю дизелю та бензину, укладеними в 2020-2021 роках між комунальними підприємствами Городоцької міськради та місцевим приватним підприємцем.

«Попри досягнуті домовленості щодо ціни, підприємець неодноразово ініціював укладення додаткових угод до договорів з метою збільшення вартості пального, - йдеться в повідомленні обласної прокуратури. - Обґрунтовував це тим, що вартість товару на ринку різко зросла. Насправді ж коливання цін на ринку в той період було значно нижчим, ніж це задекларовано у спірних угодах, або ж взагалі ціни зменшилися».

Відео дня

На вказані порушення прокурори відреагували та з трьома позовними  заявами звернулись до господарського суду області. Той – всі їх задовільнив та присудив на рахунки комунальних підприємств повернуто понад 140 тис грн.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    А це мав бути чійсь відкат...

keyboard_arrow_up