У Хмельницькому підняли тарифи на таксі: які тепер ціни

У Хмельницькому підняли тарифи на таксі: які тепер ціни
  • Хмельницькі таксисти вимагали підвищення тарифів.
  • Скільки тепер коштує таксі?
  • Порівняли ціни в різних службах.

Минулого вівторка, 3 травня, хмельницькі таксисти виходили на протест. Вони вимагали у керівництва підвищення тарифів. Серед тих, хто мітингував, були різні служби: “6565”, “Opti”, “Uklon” та інші. Водії обурювалися тим, що працюють “в нуль”. Мовляв, ціни на пальне зросли. Водночас вартість посадки та кілометражу залишалася незмінною. Детальніше про ситуацію читайте тут. 

Тарифи у службах таксі все ж підвищили. Журналістка vsim.ua вирішила дізнатися, яка з них має найнижчі ціни та в скільки хмельничанам може обійтися поїздка за двома різними маршрутами. 

У Хмельницькому функціонує близько десятка служб таксі. Одні з них є місцевими, а інші представляють мережу. Більшість з них мають встановлені тарифи на послуги. А от деякі отримують заробіток за певним коефіцієнтом. Крім того, ціна може залежати від завантаженості доріг, непередбачуваних затримок, знижок та інших факторів.

Відео дня

При створенні цього матеріалу було розглянуто 7 служб таксі. Представники більшості з них були присутні на акції протесту про яку ми писали вище. У кожній з них дізналися вартість посадки та ціну за один кілометр в межах міста. Детальніше про все можете дізнатися з інфографіки. Подані у ній служби таксі розміщені в залежності від тарифів: від найвищих до найнижчих. 

Щоб дізнатися детальніше про вартість проїзду, було складено два маршрути: “Катіон” - залізничний вокзал і “ТЦ Агора - міська дитяча лікарня”. У скільки може обійтися проїзд - дивіться далі. Ціна за проїзд прорахована у додатках кожної служби таксі. Такою була вартість вказаних маршрутів станом на 10 травня, 16:00.

У липні минулого року журналістка vsim.ua вже робила огляд вартості таксі в Хмельницькому. Щоб дізнатися, яка служба є найвигіднішою, ми цікавилися ціною за маршрутом “Либідь Плаза - залізничний вокзал”. В результаті - найнижчу вартість запропонували в таксі “7007”. 

Загалом влітку тарифи у більшості службах були вдвічі нижчі за сьогоднішні. Познайомитися із ними можете в матеріалі за посиланням. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • ДЕН

    6565 служба неадекватів
  • Альона Коломієць

    Ну і як вам різниця? Кого там не влаштовувала служба таксі 6565?
  • Григорий Бугрим

    Для
  • Виталий Демчишин

    Рано чи пізно uklon i bolt витіснити всіх, правда з водіями у bolta не айс

keyboard_arrow_up