У Кам’янці видаватимуть грошову допомогу пораненим та полоненим військовим

У Кам’янці видаватимуть грошову допомогу пораненим та полоненим військовим
  • Виплата проводитиметься одноразово.

  • Розмір грошової допомоги складає 10 тисяч гривень.

  • Дізнавайтесь кому її видаватимуть та куди звертатися. 

Військовослужбовці з Кам’янеччини зможуть отримати фінансову допомогу з місцевого бюджету. Виплати видаватимуть пораненим або тим, хто перебуває у полоні. В міській раді Кам’янця-Подільського зазначають, що перших п’ять допомог вже затвердили спеціальною комісією.

Про грошову допомогу військовим повідомив і міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко. Кошти видаватимуть разово, в розмірі 10 тисяч гривень. 

— Відповідно до внесених змін та комплексної програми соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради від 4 серпня 2022 року передбачено разову виплату для військовослужбовців, які брали безпосередню участь у забезпеченні оборони України та отримали поранення, контузії, каліцтва. Разова виплата складає 10 тисяч гривень. А також, відповідно до цих змін передбачено, що військовослужбовці, які перебували у полоні, також мають право на допомогу у розмірі 10 тисяч гривень, – розповідає директорка Департаменту соціального захисту населення Вікторія Настина.

Відео дня

Аби отримати виплати кам’янчанам радять звернутися за телефоном 0674289288

Нагадаємо, також сім'я кожного військового, який загинув, захищаючи Батьківщину під час повномасштабної війни, має право на компенсацію від держави. Урядом визначено одноразову грошову допомогу у розмірі 15 мільйонів гривень. Як отримати виплати, які документи для цього потрібні та куди їх подавати і скільки чекати розповідаємо в матеріалі Виплати сім’ям загиблих військових: скільки видають та хто може їх отримати

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up