Активним хмельничанам видадуть грошові премії від Симчишина: хто може подати заявку

Активним хмельничанам видадуть грошові премії від Симчишина: хто може подати заявку
Фото ілюстративне
  • Цьогоріч у мерії планують витратити 100 тисяч гривень на грошові премії активній молоді. 

  • Їх видаватимуть мешканцям міста віком від 14 до 35 років. 

  • За що саме преміюватимуть, як та куди надсилати заявки?

Цього року, в зв’язку з воєнним вторгненням рф та введенням воєнного стану, у Хмельницькому продовжили терміни подачі документів на присудження грошових премій міського голови. Відтак, в управлінні молоді та спорту 13 вересня оголосили про початок прийому заявок на присудження цих премій у 2022 році. Подати документи можна до 20 жовтня. Про це інформують в міській раді. 

Премія присуджується хмельничанам віком від 14 до 35 років, які мають українське громадянство. Всього планують видати 20 премій по 5 тисяч гривень кожна з врученням відповідного диплома. 

За які досягнення присуджують премії?

У мерії зазначають, що премія присуджується за особливі досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив в місті, здійснених у 2022 році за певними напрямками. Проте, кажуть, можуть також враховуватись досягнення претендента за попередні роки. 

Відео дня

За якими напрямами присуджують нагороди:

Хто може висунути на присудження премії?

Претендентів на присудження премії можуть висувати: 

Премію можуть присудити й повторно за наявності нових визначних досягнень, однак не раніше ніж через два роки після попереднього присудження. До того ж, претенденти можуть бути висунуті на преміювання лише в одному з напрямків.

Пропозиції про присудження грошової премії подається щорічно до 1 квітня управлінню молоді та спорту. Однак, цьогоріч їх можна подавати до 20 жовтня. 

До пропозиції про присудження премії додаються такі матеріали:

У міській раді додають, що цьогорічна премія приурочена Міжнародному Дню студента.

Документи можна подавати в електронному вигляді на адресу: [email protected] або особисто за адресою: Хмельницький, провулок Героя України Олексія Скоблі, 5, каб. 6

Уточнити додаткову інформацію можна за номерами: (0382) 76-41-09, (097) 276-99-72.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач47

    Гроші платників податків до тих пір поки вони знаходяться у їхніх кишенях. Після потрапляння в міській бюджет ці кошти стають власністю Симчишина. І він вирішує як витрачати ці кошти. Хоче будує дороги, дитячі майданчики, заїзні кишені тощо, а хоче всі або більшу частину кладе собі у кишеню, ділиться з родичами,друзями, які також при владі. Ми повинні дякувати, руки йому цілувати за те, що він не все кладе у свою кишеню і залишає жителям Хмельницької громади на хліб і воду. Ми ніхто, ми раби. Як наші пани місцеві і заморські вирішать, то так і буде. Мусимо коритись, якщо хочемо у рай попасти. Бо вся влада від Бога. Ну я сподіваюсь, що мене зрозуміли про що я.
  • Читач99

    Чому бюджетні гроші які виділяють на нагородження називають від Семчишина?
  • Сергій Кузьміч

    Премія від Семчишина він що свої гроші роздавати буде

    ЧитачЧитачів reply Сергій Кузьміч

    Якби не виділив на премії то міг би їх відкатом отримати. Виходить - свої.

keyboard_arrow_up