У парку Чекмана з’явилися нові лавки та урни: скільки вони коштують (ФОТО)

У парку Чекмана з’явилися нові лавки та урни: скільки вони коштують (ФОТО)
Тут і далі — фото зі сторінки «Парків і скверів міста Хмельницького» у Facebook
  • Оновлення зробили «Парки і сквери міста Хмельницького» за власні гроші підприємства.

У парку імені Чекмана встановили дві нові лавки та чотири урни. Їх розмістили неподалік зоокуточка. Про це повідомили на сторінці комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» у Facebook.

Директор підприємства Олександр Боднарчук розповів журналістам vsim.ua, що роботи проводили за власні кошти. Витратили на це трохи більше 10 тисяч гривень. Як виглядають нові лавки та урни, дивіться на фото.

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, просто неба та дерево)

Відео дня

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, дерево та просто неба)

Возможно, это изображение (дитина, стоїть та просто неба)

Читайте також: На парк «Молодіжний» хочуть витратити 18,8 мільйона: що будуть робити

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (145)
  • Виталий Прийма

    А ж не віриться що було витрачено на оновлення парку 10 тис грн ,  коли порівнюєш з іншими тендерами які проводила міськрада . Чи вже дійсно наш мер наївся чи то вже є дефіцит місцевого бюджету - не ті вже находження від приватних підприємців цього року.
  • Светлана Стратийчук

    Молодці!! Так тримати! Ви найкращий мер!!!

    Читач33 reply Светлана Стратийчук

    а мэр тут при чем????
    вы читать умеете??
    Оновлення зробили «Парки і сквери міста Хмельницького» за власні гроші підприємства"

    где обещанный мусороперераб. завод???" иил туалеты за миллионы и киоски "для туристов" за миллионы? - это да, браво  мэру, достижение высочайшее
  • Александр Явный

    От це досягнення, для міста!!!!
  • Танюша Тимошенко

    Люди що Ви такі сердиті? А щоб не було урни то нилиб оооооо нема урни! Будьте добріші!🥰
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up