“Укрпошта” підняла тарифи на доставку посилок і листів

“Укрпошта” підняла тарифи на доставку посилок і листів
Фото ілюстративне

Вартість доставки підвищилась з 1 липня в середньому на 14%. 

Національний поштовий оператор "Укрпошта" підвищив вартість доставки Україною з 1 липня. Середня вартість підвищення становить в середньому 14%. Про це повідомляють у прес-службі "Укрпошти". Підвищення тарифів пояснили зростанням витрат на доставку. Ймовірно, через подорожчання бензину в Україні.

Так, відправлення вагою до 1 кілограму у межах України коштуватиме 35 гривень (було 31), а доставка посилки вагою до 15 кілограм – 75 гривень (було 65).

Подорожчала й послуга "Укрпошта Експрес". Посилка до 1 кілограм по Україні коштуватиме 45 гривень замість 39.

Відео дня

Також на 14% зросте вартість послуги "Документи". А ось ціна на міжнародні відправлення не зміниться.

Також з 1 липня "Укрпошта" прийматиме і доставлятиме великогабаритні посилки: велосипеди, автомобільні бампери, пуфи тощо у всіх обласних центрах та ще в Кременчуці, Краматорську, Кривому Розі.

Великогабаритним вважається відправлення вагою до 30 кілограм, довжиною найбільшої сторони від 70 сантиметрів до 2 метрів та сумою всіх сторін (висота + довжина + ширина) – до 3,5 метрів. Також введені зміни і для відправлень вагою понад 30 кілограм. Максимальна маса такого вантажу збільшується до 600 кілограм.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Мазур

    Браво ...
  • Діма Ямковий

    З такою якістю доставок - "Укрпошта" має платити своїм клієнтам гроші, а не брати в них (з власного досвіду, нікому не рекомендую!)

keyboard_arrow_up