З 1 липня у Хмельницькому зростуть тарифи на проїзд

З 1 липня у Хмельницькому зростуть тарифи на проїзд

Дізнавайтесь скільки коштуватиме проїзд в тролейбусах та автобусах. 

Від завтра, з 1 липня, у Хмельницькому зростуть тарифи на проїзд у громадському транспорті. Поїздка у “рогатому” з оплатою електронним квитком складатиме 6 гривень, без нього — 7 гривень, в автобусі — 12 гривень. Таке рішення прийняли на засіданні виконкому 23 травня. Мер Хмельницького заявив, що це вимушений крок, адже зросла вартість палива. 

“В попередньому тарифі вартість пального була закладена 24 гривні за літр, а зараз вона більше 50 гривень, а дизпаливо – майже 60. Разом з тим тариф у нашому місті залишається одним із найнижчих у регіоні. На жаль, це вимушений крок”, — зазначив Олександр Симчишин.

Про підвищення тарифів заговорили ще 16 червня. Тоді заступник міського голови Микола Ваврищук повідомив, що не знає, коли та на скільки піднімуть вартість проїзду. А вже за тиждень рішення прийняли на виконкомі.

Відео дня

Після 24 лютого підняття тарифів відбувалося і в інших містах України, як от Вінниці, Чернівцях, Івано-Франківську та Львові. Більше про це можна дізнатися з матеріалу «В Україні піднімають тарифи на проїзд. Що буде у Хмельницькому».

Журналісти vsim.ua порівняли також скільки коштує проїзд в обласних центрах України. Детальніше можна переглянути тут

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Дина Христич

    Давайте нам зарплати як закордоном. А то звикли нас доїти.
  • Leonid Shemenyuk

    Влада не чує людей , пустіть 19 тролейбус Раково - Катіон  по Львівському шосе.
  • Таничка Драбанюк

    В Познані тоже
  • Сергій Кузьміч

    Цікаво як вони решту будь давати

keyboard_arrow_up