Фото ілюстративне
Журналісти vsim.ua підготували для вас підбірку свіжих вакансій.
Цього тижня аналізуємо «гарячі» пропозиції у сфері обслуговування.
Сайти з пошуку роботи ледь не щогодини поповнюються новими пропозиціями. З усього переліку можна знайти вакансії на будь-який смак – з «космічною» зарплатою, кількагодинний підробіток, або ж дистанційну роботу. Цієї п'ятниці вже традиційно аналізуємо актуальні оголошення із сайту Work.ua за останній тиждень. Серед запропонованих категорій обрали "гарячі" вакансії для працівників сфери обслуговування. Зокрема, аналізуємо, кого ж найчастіше шукають роботодавці у заклади громадського харчування. За останніх сім днів пошук видав понад 60 таких пропозицій.
Кухар гарячого процесу
500 гривень / зміна
Вимоги:
Профільна освіта
Досвід роботи на посаді кухаря не менше року
Любити чистоту і порядок.
Обов'язки:
Приготування страв за технічною картою ресторану
Контроль якості продукції на процесі
Забезпечення і дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Шеф-кухар
30 000 гривень
Вимоги:
Успішний досід на посаді шеф-кухаря.
Офіціант
200 гривень / зміна
Вимоги:
Вік від 18 років
Пунктуальність та охайний зовнішній вигляд
Уміння спілкуватись з клієнтами ресторану.
Обов'язки:
Якісне обслуговування гостей
Знання меню
Знання стандартів обслуговування
Виконання плану.
Аудитор кав'ярень, старший бариста
10 000 гривень
Вимоги:
Досвід роботи баристою не менше року
Відповідальність, уважність, комунікативні навички.
Обов'язки:
Відвідувати кав’ярні компанії щоденно
Проводити аудит у кав’ярнях, перевіряти дотримання стандартів компанії працівниками кав’ярень
Вирішувати організаційні питання, що сприяють роботі.
Піцайоло
15 000 гривень
Вимоги:
Досвід роботи від 6 місяців
Уміння працювати з тістом та соусами
Знання стандартів та технічних умов, маркування, правил обліку та норм видачі продуктів
Відповідальність, охайність, пунктуальність
Здатність до навчання комунікабельність
Бажання працювати.
Обов'язки:
Підготовка продуктів до процесу приготування
Контроль зовнішнього виду страв, передачі готової продукції в зал
Уміння працювати з стандартами та технологічними картами.
Офіціант
10 000 гривень
Вимоги:
Вікова категорія: 20−30 років
Відповідальність, уважність
Комунікабельність
Вміння підтримати бесіду
Пунктуальність.
Обов'язки:
Консультація та підтримка у виборі страв
Чистота робочого місця та в залі ресторану
Контроль якості вхідної сировини, терміни реалізації
Обслуговування та розрахунок
Дотримання виробничих санітарно-епідемічних норм і трудової дисципліни комплексу.
Кур'єр з власним авто
від 10 000 гривень
Вимоги:
Наявність власного авто
Досвід роботи
Порядність та бажання працювати
Знання міста.
Кухар
від 9 000 гривень
Обов'язки:
Приготування кулінарної продукції
Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
Знання технології приготування страв
Відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, енергійність
Вміння працювати в команді.
Пекар
8 000 гривень
Вимоги:
Досвід роботи обов’язковий.
Комунікабельність.
Пунктуальність.
Відповідальність та уважність.
Обов'язки:
Виробництво хлібобулочних та борошняних виробів згідно технологічного процесу
Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці.
Адміністратор ресторану
від 10 000 гривень
Вимоги:
Хлопець або дівчина від 23 років
Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року
Знання стандартів роботи ресторану
Презентабельна зовнішність
Вміння ставити завдання і їх контроль
Відповідальність.
Обов'язки:
Організація і контроль роботи персоналу залу
Спілкування з гостями
Розробка планів проведення та обслуговування заходів (банкетів, фуршетів)
Ведення касової дисципліни
Участь і проведення переобліку.
Офіціант
від 6 000 гривень
Вимоги:
Гостинність, привітність, комунікабельність
Вміння продавати
Вміння працювати в команді.
Знання англійської мови буде перевагою.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram .
Витя