Великодній ярмарок на Проскурівській: що продають та які ціни

Великодній ярмарок на Проскурівській: що продають та які ціни
  • У центрі Хмельницького працює Великодній ярмарок. 
  • Що там є та які ціни?

Великодній ярмарок почав працювати в центрі міста 1 квітня. Цьогоріч його розмістили неподалік кінотеатру Шевченка. Раніше на цій же ділянці вздовж Проскурівської були встановлені портрети загиблих Героїв. Згодом їх розташували щільніше. Місцеві активісти стали обурюватися цьому. Детальніше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

У рамках Великоднього ярмарку розмістили декілька тематичних локацій та торгові намети. Отож, в цьому матеріалі розповідаємо, що там можна придбати та які ціни. 

Відео дня
v class="video-block">
Серед торгових точок - 10 наметів. В одному з них працює продавчиня з Івано-Франківська. Розповідає: приїхала в Хмельницький заради ярмарку. Вона продає сири власного виробництва. Серед них - моцарела, бринза, сулугуні, будз та екойогурти. Серед незвичного товару - “П’яний гуцул”. Це сир, що вистояний у вині. Ціни - від 300 до 700 гривень. Бонусом є те, що продавчиня дає скуштувати товар. 

У наступному торговому наметі продають ароматичні свічки з американського соєвого воску. Усі виконані хмельничанами. Ручна робота. Візерунки на будь-який смак та для різного інтер’єру. Вартість - близько 200 гривень. 

Далі хмельничани можуть обрати для себе вишиванку. Є чоловічі, жіночі та дитячі. Серед товару не лише сорочки, а й сукні. Чоловічі та жіночі - від 600 гривень, дитячі - від 370. 

По сусідству з одягом продають сири, м’яса та ковбаси. Наприклад, “Зіньківська” - 270 гривень за кілограм. Ковбаса “Панська” - 293. Варена класична - 125. Бочок печений - 240 гривень за кілограм. Грудинка копчена - 200, а шинка - 280. 

Поруч із цими смаколиками можна знайти солодощі. Це пряники, шоколад, пончики та інше. Ціни - від 30 гривень. Є тут і паски. Вартість коливається від 25 до 265 гривень. 

У ще одному наметі продають різноманітну великодню атрибутику, якою активно цікавляться покупці. Зокрема - прикраси на кошик, вартість яких стартує від 150 гривень. Є невеличкі за розміром атрибути, ціною від 25 гривень. Це великодні кролики чи яйця.

В інших торгових кіосках можна знайти солену чи солодку випічку, ціна якої від 35 гривень. А також готові десерти від 45 гривень. 

Великодній ярмарок працюватиме на Проскурівській до 18 квітня. У період його роботи заплановано чимало заходів. З програмою знайомтеся далі. Також діліться в коментарях своїми враженнями про цьогорічний великодній ярмарок.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ігор Калінушка

    Так всі побігли на ярмарок, що ніхто не прийшов.
  • ЧитачЧитачів

    Портрети загиблих Героїв розташували щільніше заради ярмарку. Така вам подяка, шановні Герої від міської влади. Гроші не пахнуть. Хмельницький = базар.
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

  • Яна Афанасьева

    Скромненько, но со вкусом)

    Андрей Кузнецов reply Яна Афанасьева

    Иванна Антонова не,Вiн ще не заробив

    Яна Афанасьева reply Яна Афанасьева

    Andrii Schmidt може голова прийде і все скупить?

    Андрей Кузнецов reply Яна Афанасьева

    Иванна Антонова ага

    Яна Афанасьева reply Яна Афанасьева

    Andrii Schmidt а немає грошей!

    Андрей Кузнецов reply Яна Афанасьева

    Иванна Антонова люди де???

keyboard_arrow_up