Як змінилася зарплата Симчишина та його команди під час війни (ІНФОГРАФІКА)

Як змінилася зарплата Симчишина та його команди під час війни (ІНФОГРАФІКА)
  • За сім місяців посадовцям виплатили понад шість мільйонів гривень.

  • Кому й скільки дісталося?

З початку цього року на зарплати керівникам у Хмельницькій міській раді витратили з бюджету трохи більше шести мільйонів гривень. Як же змінилися зарплати після початку повномасштабного російського вторгнення?

За даними, які журналіст vsim.ua отримав у відповіді на запит, виплати скоротилися, подеколи орієнтовно удвічі, якщо не враховувати допомоги на вирішення соціально-побутових питань та оздоровлення. Вони нараховуються раз на рік кожна.

Наприклад, у січні-лютому зарплата міського голови Олександра Симчишин складала в межах 61-64 тисяч гривень, у березні-травні — 31-32 тисячі. Надалі, у червні-липні, було більше — 37-42 тисячі. Схожа ситуація і з його заступниками. За іншими посадами рівень скорочення дещо менший.

Відео дня

Всі дані щодо зарплат внесені в інфографіку. Зазначимо, що:

Нагадаємо, що у минулому матеріалі ми розповідали вам про зарплати керівництва обласної ради та обласної військової адміністрації. Про це дізнавайтеся за посиланням.

Читайте також: Рейтинг зарплат у Хмельницькому за сферами зайнятості (ІНФОГРАФІКА)

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Svitlana Savytska

    Думаю, як хоч одну з/п разом з відпускними грошима кожного чиновника України перерахувати для ЗСУ, то і допомоги від інших держав не було б потреб. І вони б не збідніли
  • Алина Ушакова

    А за які такі заслуги , ось ці зарплати??? Люди без роботи, на одну пенсію не розгуляєшся, хоча людина відпрацювала багато років та й дуже важко , за що їм такі виплати? Де справедливість?
  • Рая Пелих

    Одні воюють а інші собі зарплату тільки піднімають все мало
  • Галина Пушкар

    Бідні  ці трудяги вже будуть голодні.

keyboard_arrow_up