Замість клумб та фонтанів: хмельничанка просить в мерії збільшити витрати для військових

Замість клумб та фонтанів: хмельничанка просить в мерії збільшити витрати для військових
Колаж vsim.ua

Замість ремонту і утримання фонтанів та озеленення по місту, жінка радить закупити дрони чи інше обладнання для бійців ЗСУ. 

Війна накладає відбиток на кожну сферу нашого життя. Днями на сайті електронних петиції до Хмельницької міської влади з’явилось чергове звернення. Його зареєструвала хмельничанка Юлія Мірона. Жінка просить терміново переглянути витрати міста на користь захисників. 

— У зв'язку із напруженою ситуацією на фронті, де перебуває чимало хмельничан, вважаю за доцільне усі нетермінові витрати, які можуть почекати до Перемоги, спрямувати на закупівлю дронів та необхідного обладнання для наших Захисників, — закликає Юлія у петиції. 

Такими “нетерміновими” вона називає витрати на озеленення та утримання фонтанів. 

Відео дня

— Зокрема, кошти заплановані на ремонт і утримання водограїв нашого міста (в розмірі 2,5 мільйонів гривень), зелені насадження та інше, — додає хмельничанка. 

Станом на 13.00 25 травня петицію підписали 4 людини з 500 необхідних. До кінця збору підписів є ще 87 днів. Підтримати звернення можна за посиланням

А на вашу думку, варто перенаправити кошти на утримання клумб та фонтанів на купівлю обладнання військовим? 

Додамо, що у Хмельницькому є 6 фонтанів. П’ять з них обслуговує комунальне підприємство з озеленення та благоустрою міста. Цьогоріч на утримання фонтанів депутати міськради виділили з бюджету близько 2,5 млн грн. У цей кошторис закладені й кошти на ремонтні роботи. Саме ремонт фонтана-кулі в Центрі нещодавно викликав серед хмельничан дискусії: на часі ці роботи чи ні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (71)
  • Микола Плащовий

    Ще велосипедна доріжка на Озерній. До війська так швидко пояснять газони чи підняття поранених
  • Микола Алифанов

    Коли вже побачим міською, облрадою виділено таку-то  суму коштів не на влаштування газонів та асфальтування прибудинкових територій а на військові потреби та лікування поранених, складається враження що не ми бороним Батьківщину а продягнута рука для подачок. Чому можновладці не запитують мешканців міста на що витрачати кошти громади іде війна. Що може бути дорожче за життя захисників клумби чи прибудинкові території ?
  • Ніна Гуща

    Спрямувати кошти на медичну допомогу пораненим бійцям.Згоряю від сорому,коли бачу,як родичі поранених благають про фінансову допомогу для лікування.А держава?Де держава? Сіє траву,дбає про фонтани і тротуарна плитку п'ятий раз на тому самому місці?Схаменіться,можновладці!!! Опустіться з небес на землю!!!
  • Тома Семчишина-Фокіна

    Боже,хто той народ чує???Вони роблять так,як вигідно їм.

keyboard_arrow_up