Зарплати й нерухомість головних лікарів Хмельницького. Огляд декларацій 2020

Зарплати й нерухомість головних лікарів Хмельницького. Огляд декларацій 2020
  • Свої доходи за 2020 рік задекларували не всі головні лікарі Хмельницького.
  • Відсутня звітність керівника перинатального центру та директорів трьох міських поліклінік.
  • Решта медиків вказали свій заробіток, заощадження та нерухомість.
  • Майже у всіх зарплата у 2020 році зросла.
  • А в деяких вона є вищою, ніж в Олександра Симчишина.
  • Підготували огляд декларацій керівників медзакладів міста.

Центри первинної медико-санітарної допомоги, поліклініки та лікарні різного спрямування - ці заклади підпорядковуються управлінню охорони здоров’я Хмельницької міськради. Головні лікарі кожного з них зобов’язані декларувати свої доходи. Контроль над цим проводить Національне агентство з питань запобігання корупції.  

 Журналістка vsim.ua оглянула декларації головних хмельницьких медиків, що подані за 2020 рік. Щоправда, прозвітували про свої доходи не всі. Відсутня декларація керівника міського перинатального центру Андрія Ропотана, поліклініки №1 Світлани Гатіної, поліклінки №2 Павла Рошка та поліклініки №4 Вікторії Куниці.

Оглянули доходи, заощадження та нерухомість керівника центру ПМСД №1 та №2, поліклініки №3, директорів міської та дитячої лікарень, стоматполіклініки, інфекційної лікарні  та лікувально-діагностичного центру. Ми склали інфографіку, де порівняли декларацію кожного з лікарів із минулим роком. Таким чином дізналися, в кого й на скільки зросла зарплата і хто та яку придбав машину у 2020 році. 

Відео дня

Найбільше за минулий рік заробила керівник ЦПМСД №2 Людмила Головко. Її зарплата склала 830 182 гривні. До речі, це на 105 831 більше, ніж мав Олександр Симчишин. З його доходами можете познайомитися тут. Загалом дохід Людмили Головко в порівнянні з минулим роком зріс на 407 406 гривень.

Більше за міського голову у 2020 році заробила головний лікар інфекційної лікарні Оксана Піддубна. Її зарплата становила 799 763 тисяч гривень. Наприклад, у 2019 вона отримала менше на 487 104.

У 2020 році керівник міської лікарні Валерій Гарбузюк придбав собі нове авто - Nissan Rogue 2013 року. Його зарплата на посаді склала 230 027. А інші доходи принесли більше мільйона гривень - 1 084 516. 

У порівнянні з 2019 роком стала меншою зарплата на 826 гривень у керівника лікувально-діагностичного центру Людмили Слободяник. Вона склала 229 174 гривні.

Серед усіх головних лікарів найбільше заощаджень задекларувала директор ЦПМСД №1 Валентина Гесаль. А саме - 84 636 гривень.

За минулий рік ніхто з головних медиків не завівся новими квадратними метрами чи земельною ділянкою. Загалом картину доходів й нерухомості можете переглянути в інфографіці. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Bambino Bambinos

    Всі хабарники і торбохвати!Не вдавляться???От тому і за шматок вати та зеленку друть гроші, і то є безкоштовна медицина!!!
    Аж гидко!
  • Анатолий Бирюков

    Миллионер ы
  • Виктор Маховский

    злодії в халатах
  • Віталій Українець

    нам потрібна страхова медицина.
    а з/п достойні якщо зароблені!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» в Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up