Стань піемом на уікенд (Новини компаній)

Стань піемом на уікенд (Новини компаній)

Будь-який ІТ проєкт стає успішим, у першу чергу, завдяки командній роботі. Студенти Вінницької ІТ-Академії освоюють свої спеціалізації на реальних проєктах.

Під час виконання курсових та дипломних проєктів формуються команди з дизайнерів, тестувальників, програмістів та проєктних менеджерів, що дозволяє ефективно адаптуватися у новому колективі після працевлаштування. Їх роботу обов’язково супроводжує викладач-ментор для того, аби за необхідності надати швидкий фідбек, скорегувати співпрацю студентів, поставити дедлайни та допомогти довести проєкт до чіткого завершення.

Завдяки збалансованому поєднанню теорії та практики, командній роботі на проєктах, принципам роботи Agile, викладачам-практикам, які мають величезний бекграунд знань і вмінь, за роки роботи у своєму напрямку - усі наші випускники гарантовано працевлаштовуються по завершенню навчання.
Якщо ти хочеш працювати у крутій команді, яка разом з тобою полегшує життя користувача, любиш спілкуватися із людьми, умієш або хочеш навчитися балансувати на межі домовленостей та інструкцій, гарантовано працевлаштуватися - завітай до Вінницької ІТ-Академії. Навчання у нас - це можливість постійно вдосконалювати свої soft і hard skills, бачити та кайфувати від результату своєї роботи.

Ми вирішили усім, хто бажає стати проджект-менеджером, надати можливість поринути у роботу реальних командних проєктів, які розробляються студентами і викладачами. 

Бажаєш потрапити в сферу ІТ? Мрієш про кар'єру РМ-а? Стань РМ-мом на уікенд! Вінницька ІТ-Академія дає можливість прийняти участь в роботі реальних командних проєктів, разом з тестувальниками, програмістами, веб-дизайнерами та РМ-ми. Це дозволить ще до початку навчання відчути робочу айтішну атмосферу, визначити ключові обов’язки кожно члена команди та краще зрозуміти чи обрана спеціалізація тобі підходить. Під час навчання, саме завдяки такій практиці наші студенти отримують перевагу при працевлаштуванні. 

Для участі реєструйся за посиланням: https://www.ita.in.ua/entrant і вказуй бажану спеціалізацію - РМ.

Швидка консультація: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up