В мобільну розробку - швидко і гарантовано! (Новини компаній)

В мобільну розробку - швидко і гарантовано! (Новини компаній)

Мобільний застосунок - те без чого не може обійтися жоден гаджет. На сьогодні кількість застосунків вражає своєю різноманітністю. Погодьтесь, адже неабияк зручно замовити таксі чи обід у ресторані витративши декілька хвилин власного часу за допомогою мобільного застосунку. З контексту зрозуміло хто займається написанням цих чудо помічників, які спрощують наше повсякденне життя, а саме мобільний розробник.

Хто такий розробник мобільних застосунків?

Це спеціаліст, який створює програми для мобільних девайсів (планшетів, смартфонів). Мобільна розробка доволі новий напрямок в програмуванні який активно почав розвиватись на початку 2000-х і наразі є популярним.

За слова ментора з багаторічним досвідом в мобільній розробці і колись випускника ІТ-Академії - Олексія Коломійця, основними перевагами даної професії є:

  • можливість працювати віддалено;
  • високооплачувана робота;
  • постійний розвиток та кар'єрний ріст;
  • робота в команді з цікавими людьми, обмін досвідом;
  • затребуваність на ринку праці;
  • цікаві та багатозадачні проєкти;

Де навчатись мобільній розробці щоб стати крутим девелопером?

Багато новачків в мобільній розробці починають навчатись самостійно за допомогою книг та навчальних відео, а потім проходять онлайн-курси, тривалість яких не перевищує трьох місяців. Однак легше та дієвіше освоїти професію з допомогою кваліфікованих менторів, які підтримують та діляться власним досвідом протягом навчального періоду.

Не вагаючись рекомендуємо курс “Mobile Development” від Вінницької ІТ-Академії, саме тут викладають викладачі-практики, навчальна програма наближена до робочої атмосфери, а друзі-однодумці завжди раді прийти на допомогу. Заняття з HR-м підготують вас до проходження співбесіди та допоможуть створити відмінне резюме. По завершенню навчання кожен студент отримує гарантоване працевлаштування!

Досить відкладати роботу мрії на потім, приєднуйтесь до команди прогресивних айтішників вже зараз!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21
 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up