Як сучасні технології змінюють роботу ресторанів (Новини компаній)

Як сучасні технології змінюють роботу ресторанів (Новини компаній)
  • Гаджети все більше проникають у різні сфери життя, зокрема й бізнес.

  • Зміни не обійшли й заклади громадського харчування.

  • Впровадження цифрових технологій дає змогу покращити та спростити обслуговування гостей.

Цифрові технології все більше змінюють сучасне життя. Вже стали звичною річчю смартфони, планшети та комп’ютери. Без усього зараз практично неможливо обійтися. Технології проникають не тільки у побут, а й у бізнес. Для успіху кожному підприємцю просто необхідно рухатися в ногу з прогресом.

Зміни не оминули й сферу громадського харчування. Одним із лідерів у цій сфері є компанія «Poster», як пропонує рішення у сфері автоматизації ресторану за посиланням. Однією з можливостей для сучасних рестораторів є впровадження цифрового меню. Така новація все ще може здаватися складною, але цілком імовірно, що вона витіснить традиційне меню.

Як це працює

З чого складається технологія

Цифрове меню має три складових:

Як працює цифрове меню

Екран цифрового меню доступний клієнту. Як правило, це планшет або електронне табло. З допомогою екрану можна обрати, а також обирати страву чи напій. Оператор системи може змінювати меню в будь-який час, наприклад, коригувати ціни або додавати позиції. Цифрове меню може містити не тільки зображення й текст, а анімацію чи відео.

Які переваги цифрового меню

Переваги цифрового меню є такими:

Таким чином впровадження цифрового меню дає змогу власнику закладу громадського харчування оптимізувати та здешевити процеси обслуговування клієнтів, а клієнтам — отримати більш зручний сервіс. Цифровізація процесу обслуговування, зокрема, за технологіями компанії «Poster», дозволяє зробити його більш зручним для працівників та швидким для гостей ресторану.

Читайте також:
У Хмельницькому стартує набір на безкоштовне навчання для підприємців: як подати заявки
В мобільну розробку - швидко і гарантовано!

keyboard_arrow_up