Що подивитися вдома: 5 нових фільмів українською для недільного вечора

Що подивитися вдома: 5 нових фільмів українською для недільного вечора

Для приємного завершення тижня пропонуємо вам добірку фільмів, які можна знайти онлайн в українській озвучці. Зібрали фільми кількох жанрів з хорошими відгуками.

Що може бути краще за приємне завершення тижня перед початком нового? Під час воєнного стану в країні більшість обирає провести час вдома. Тож перегляд кінофільмів допоможе скоротати час та відпочити в неділю ввечері. І головне — це можна зробити з близькою людиною, сім’єю, друзями чи й навіть самому. 

Дібрали для вас 5 новинок кіно в українській озвучці, які вже можна переглянути онлайн. Серед них — мультфільм, екшн, мелодрама, комедія та детектив. Усі фільми можна переглянути безкоштовно в гарній якості на сайті uakino.club.

Дог 

  • Жанр — комедія, драма, сімейний фільм
  • Рік виходу — 2022
  • Час перегляду — 1 год 41 хв

Про що фільм "Дог":

Відео дня

Рейнджер Бріггс отримує незвичайне завдання від армійського керівництва – відвезти бойового собаку на прізвисько Лулу до родини її загиблого господаря-сержанта. Проблема в тому, що Лулу нікого до себе не підпускає, і Бріггсу здається, ніби він подорожує в компанії дикого звіра... чи маленького хитрого демона. Як знайти шлях до серця собаки?

Бріггс - армійський рейнджер, який отримав важкі травми і тимчасово не придатний для несення військової служби. Всупереч рекомендаціям лікарів і командування, Бріггс має намір будь-якою ціною повернутися в армію — це єдине, що дає його життю сенс, ціль і напрямок. Якось офіцер пропонує Бріггсу угоду, від якої герой неспромозі відмовитися: його відновлять на службі, якщо він виконає просте завдання. Чоловік має доставити бельгійську вівчарку Лулу на похорон її господаря-військового, і місія з перших хвилин виявляється складнішою, ніж Бріггс міг припустити. Лулу була сильно травмована війною, тому має непростий характер, агресивна і недовірлива. Чи зможе Бріггс потоваришувати зі своєю несподіваною попутницею і привезти її до місця призначення?

Незабутнє Різдво

  • Жанр — мелодрама, комедія
  • Рік виходу — 2022
  • Час перегляду — 1 год 33 хв

Про що фільм "Незабутнє Різдво":

Вона звикла отримувати завжди бажане, жити у розкоші, купатися у грошах і бути у центрі уваги. Розпещена спадкоємиця величезного стану вирішила трохи відпочити. Дівчина вирушає на один із фешенебельних гірськолижних курортів, щоб вдосталь покататися на лижах та весело провести час у компанії друзів. Вона навіть не уявляла, що ця відпустка виявиться не такою, як попередні, і повністю змінить її життя. В один із сонячних погожих днів головна героїня вирішила освоїти нову, складнішу трасу. Вона починає спуск, але зненацька спотикається. Дівчина прийшла до тями в незнайомому будинку. Нещасний випадок у горах призвів до повної втрати пам'яті. Поранену лижницю знайшов привабливий батько-одинак, приніс у свій будинок, де разом із маленькою донькою доглядав її. Будинок рятівника не вирізняється особливою розкішшю, але в ньому панує затишна, тепла атмосфера. Наближається Різдво, молодий вдівець, його маленька дочка та їхня гостя перебувають у очікуванні дива.

Пекельна машина

  • Жанр — детектив, триллер
  • Рік виходу — 2022
  • Час перегляду — 1 год 57 хв

Про що фільм "Пекельна машина":

Головний герой фільму «Пекельна машина» Брюс Когберн вважав за краще відмовитися від слави. За все життя він видав лише один роман, який незабаром став бестселером. Шанувальники чекали від кумира нових творів, але той став жити відлюдницьким способом. Чоловік ніяк не став пояснювати своєї дивної поведінки і не сподівався на розуміння фанатів. Незважаючи на всі протиріччя, його книга й досі залишалася популярною. Когберн навіть подумати не міг, як сильно деякі читачі здатні перейнятися побаченим.

З'являється загадковий переслідувач, що зводить з розуму Брюса. Йому здається, ніби таємничий незнайомець знає про всі таємниці його життя. Багато подій зі свого минулого чоловік вважав за краще забути. Регулярно йому доводилося зіштовхуватися з демонами, які не дозволяють втратити пильність. Душевні муки не залишають письменника. Рано чи пізно вони застануть його зненацька і змусять подивитися в обличчя головному страху. Залишилося лише знайти того, хто стоїть за всіма бідами.

Загублена куля 2

  • Жанр — екшн, драма, кримінал
  • Рік виходу — 2022
  • Час перегляду — 1 год 38 хв

Про що фільм "Загублена куля 2":

Головний герой гостросюжетного фільму Загублена куля 2" Ліно - талановитий автомеханік, який здатний створити досконалий автомобіль за наявності всіх необхідних деталей. Він заробляє не чесним шляхом і займається грабунком разом із братом. Напарники мають намір пограбувати магазин, але ідеальний план зривається. На місце події прибуває поліція. Квентіну вдається втекти, а його поплічник потрапляє за ґрати.

Через кілька місяців на зустріч з Ліно приходить комісар Чарас, який уважно вивчив його справу і пропонує вигідну для обох сторін угоду. Чарас займається упійманням особливо небезпечних злочинців. Дуже багато проблем йому завдають наркоторговці, які використовують гоночні автомобілі. Вони легко уникають погоні, а при зіткненні машини поліцейських розбиваються. Бандити відчувають безкарність. Тільки така людина, як Ліно, здатна допомогти дістатися до неї. Провівши у в'язниці майже рік, хлопець розуміє, що більше тут залишатися не має наміру. Чарас обіцяє йому свободу, якщо дилерів буде спіймано.

Венделл і Вайлд

  • Жанр — мультфільм
  • Рік виходу — 2022
  • Час перегляду — 1 год 45 хв

Про що мультфільм "Венделл і Вайлд":

Жахливі події розгортаються на Хелловін і потім похмурі історії переказують напередодні чергового свята. Але брати-демони Венделл і Вайлд люблять День всіх святих, оскільки саме під час цього свята вони можуть відірватися на повну.

Біснуватись братам заважає монахиня сестра Хеллі, яка виганяє демонів, та все своє життя займається екзорцизмом. Щоправда в цей Хелловін їй допомагають її учні, підлітки-готи Кет і Рауль. Саме їм доведеться зустрітися з моторошними братами-демонами, щоб перешкодити їм докучати людям.

Опитування

Підбірку яких жанрів фільмів створити наступного тижня?

Діліться в коментарях і своїми улюбленими чи просто цікавими фільмами. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up