У “Woodmall” покажуть документалку "Залізні метелики" про збиття росіянами пасажирського літака

У “Woodmall” покажуть документалку "Залізні метелики" про збиття  росіянами пасажирського літака
Колаж vsim.ua
  • В Хмельницькому відбудеться спецпоказ документального фільму про збитий росіянами рейс MH17. 

  • На допрем’єрному показі буде присутня творча команда.

  • Розповідаємо де та коли його транслюватимуть. 

Влітку 2014 року соняшникові поля та вугільні шахти на Сході України перетворилися на місце злочину площею 12 квадратних кілометрів. Багаторівневе дослідження збиття рейсу MH17, в якому шрапнель у формі метелика, знайдена в тілі пілота літака, вказує на державу, відповідальну за воєнний злочин, що досі залишається непокараною — росію. 

В Україні зняли документальний фільм про ті події. Стрічка “Залізні метелики” досліджує обставини збиття літака MH17 на Донбасі, з 298 людьми на борту, риторику російських пропагандистів навколо цієї події та реакцію світової спільноти на злочин.

Фільм знятий учасниками кінооб’єднання «Вавилон’13» Романом Любим та Андрієм Котляром. Він поєднує документальні кадри з сучасним театром і анімацією.

Відео дня

Документальні епізоди, віднайдені колажі кадрів, архівні кадри, інтерв'ю та спостереження, чергуються з вигаданими. Завдяки цій візуалізації глядач отримує шанс побачити подію з різних ракурсів і в різний час, пов’язавши злочини минулого з сучасністю.

Стрічку транслюватимуть в українських кінотеатрах з 20 липня. Про це повідомляє видання LB.ua з посиланням на пресслужбу кінокомпанії "Артхаус Траффік". Спецпоказ пройде і в Хмельницькому. 

Він відбудеться 13 липня о 18.00 в кінотеатрі Woodmall Cinema за адресою вул. Трудова, 6А, кінозал №1. 

На допрем’єрному показі буде присутня творча команда. Поспілкуватися з ними можна буде об 17.40.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up