11-річний волонтер Артем Харченко готується до операції. Потрібна допомога

11-річний волонтер Артем Харченко готується до операції. Потрібна допомога

Важкохворий волонтер зі Старокостянтинова бореться за своє життя. Хлопець обожнює музику, не уявляє свого життя без концертів і допомагає бійцям в проміжках між «хімією». Його друзі та активісти просять хмельничан допомогти. 

Артем Харченко  - неймовірно позитивний та усміхнений хлопчина. Вже півроку він долає важку недугу - саркому суглобу четвертої стадії. Позаду – вісім курсів хіміотерапії. Потрібна ще операція, а також тривалий курс реабілітації. 
На підтримку юного волонтера і музиканта відгукнулось чимало людей.  За 4 місяці вдалось зібрати близько 350 тисяч гривень. Після операції буде ще курс реабілітації, на які потрібні кошти. 
- Зараз в мене екватор лікування, який дався мені з таким позитивом, що я готовий прямо зараз піти на ту операцію. Я знаю, що мене підтримують люди. Час швидко летить. Сподіваюсь, що скоро вилікуюсь і буду далі продовжувати волонтерство. Тепер буду не лише воїнам АТО допомагати, а й онкохворим дітям,  - каже Артемко. 
Артем з мамою НаталієюПоки Артем активно спілкується з іншими волонтерами і знайомиться з відомими людьми. Нещодавно шоумен Сергій Притула запросив хлопця на програму "Хто зверху". Кличко пообіцяв подарувати Артемові спортивний костюм, а співачка Джамала покликала на власний концерт.
Вже 24 липня Артем Харченко виступить під час нагородження звання «Народний Герой України» у Хмельницькій обласній філармонії.
 
Для допомоги:
Допомогти Артему Харченку можна, перерахувавши кошти на рахунок Приватбанку №5168 7572 7444 7731 (Харченко В.В.)
Телефон мами Наталії Вікторівни: 097-065-85-02.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up