16-річного хмельничанина судили за придбання наркотиків

16-річного хмельничанина судили за придбання наркотиків
Ілюстративне фото
  • Хлопець придбав амфетамін, і на гарячому його затримали.

Студент Хмельницького політехнічного коледжу придбав 5 грамів амфетаміну. На гарячому його спіймали працівники поліції. Наркотик, розфасований у 14 пакетиків, правоохоронцям він віддав добровільно. Вартість придбаного складала 2 тисячі гривень. Про це сьогодні, 26 січня, повідомляють на сайті Хмельницького міськрайонного суду.

З продавцем хлопець зустрівся біля ВПУ №11, що на Тернопільській. Жодних відомостей щодо торгівця наркотиками не зазначено, лише йдеться про те, що відносно цієї особи триває слідство. За словами студента, він не мав наміру продавати амфетамін, а придбав його для власного використання.

Хмельницький міськрайонний суд визнав студента винним за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинені за попередньою змовою групою осіб чи протягом року після засудження за цією статтею або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах»).

Відео дня

Разом з тим студента звільнили від покарання, передавши під нагляд батьків. При винесенні вироку було враховано, що хлопець розкаявся, після скоєння злочину продемонстрував бездоганну поведінку та виховується у повній сім’ї.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up