Працівника військкомату затримали на хабарі

Працівника військкомату затримали на хабарі
Фото прокуратури
  • Офіцер пообіцяв хмельничанці, що звільнить її батька від мобілізації за кругленьку суму. 

  • Його затримали “на гарячому”, під час одержання грошей. 

На Хмельниччині затримали військовослужбовця за зловживання впливом. Про це повідомляють у спеціалізованій прокуратурі у військовій і оборонній сфері Західного регіону. 

За даними слідства, старший офіцер одного із районних центрів комплектування та соціальної підтримки пообіцяв доньці звільнити від призову на військову службу її батька. За винагороду в розмірі 1 700 доларів США. 

– 25-річний військовий вимагав і отримав 1 700 доларів США за вирішення питання про не проходження служби одним із призовників, якому у липні вручили повістку, – пишуть в поліції. 

Відео дня

Наприкінці серпня чоловік отримав «завдаток» у розмірі 1 000 доларів,. А в середу, 7 вересня, під час передачі решти 700 доларів його правоохоронці затримали info його. Наразі спецпрокурори вирішують питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. 

Офіцеру повідомлено про підозру info за зловживання впливом. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна

Фото Нацполіції

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Читач02

    Вибачаюсь, з Горбачова! Міщенко Коля! Чого всі мовчать про цього Героя? Пане Гамалій? Пане Симчишин? Він не з Хмельницького, він із ,,провінції'?
  • Читач02

    А перевірте, будь ласка, Летичівський військомат! Діти та внуки нашого військомат також гинуть під Донецьком, як мій родич? Про якого, між іншим, всі мовчать! Бо він не з Хмельницького, а він з Горбачова!
  • Віталій Українець

    Чому повістки не дають Бені Коломойськом,Корбану,Шуфрічу і іншій піздоті?
  • Ирина Пилипко

    Йде війна, а ці кнурі ніяк не можуть нажертися...
    А самому на передову слабо?

keyboard_arrow_up