Показав жестом, що вб’є: хмельничанина посадили на 13 років за згвалтування 8-річного хлопчика

Показав жестом, що вб’є: хмельничанина посадили на 13 років за згвалтування 8-річного хлопчика
Фото ілюстративне
  • Хлопчик має порушення інтелектуального розвитку.

  • Зловмисник скористався цим і примусив дитину до сексу.

Подія трапилась у лютому цього року. 35-річний чоловік вже двічі був судимий за крадіжки. Скориставшись тим, що 8-річний син його співмешканки має порушення інтелектуального розвитку, зловмисник зґвалтував його. Розповідаємо історію спочатку. 

Постійно бив і чіплявся

Чоловік мешкав разом з мамою хлопчика. Спільно вони виховували ще меншого братика потерпілого. Дідусь дитини розповів, що його донька жила зі співмешканцем близько 3-4 років. Жили вони погано, зловживали алкоголем, бились, п’яний вітчим неодноразово бив старшого онука, постійно до нього чіплявся і той його дуже боявся. 

Хлопчик має психічні вади та дефекти мовлення, тож навчається в спеціалізованій школі. Вдома він буває лише на вихідні і зять часто його лупцює. 

Відео дня

Зняв штани і зґвалтував

Вже на допиті хлопчик розповів, що дуже боїться вітчима. Він повідомив, коли його мати пішла до магазину, вітчим зайшов до дитячої кімнати, зняв штани, плавки, притиснув малого до стіни та засунув йому до рота свого статевого члена, від чого дитину знудило. 

У вироку йдеться, що гвалтівник застосовував фізичне та психологічне насильство до дитини та двічі примушував до орального сексу. 

— Не припинив негідник знущання навіть попри прохання дитини, — кажуть в прокуратурі

Після скоєного зловмисник наказав дитині нікому не розповідати про це і провівши пальцем по шиї показав, що якщо той заговорить, йому буде кінець.

Сказав матері, а вона побила

Та хлопчик таки наважився і розповів все своїй матері. Та ж, в свою чергу, побила дитину і заборонила будь-кому щось говорити про випадок. Однак, згодом таки повідомила в поліцію. 

Один зі свідків підтвердив, що коли 8-річний хлопчик бачив свого вітчима, його починало трусити, він присідав і закривав руками голову.

Правоохоронці гвалтівника затримали. Під час слідства та судового розгляду обвинувачений своєї вини не визнав. Він погодився і тим, що застосував фізичне насилля до дитини, та стверджує, що таким чином виховував його. 

— Вважає, що його співмешканка, мати малолітнього умисно намовила дитину оговорити його в результаті того, що він мав намір позбавити її материнських прав по відношенню до спільної дитини, — зазначено у вироку. 

Та його вину довели зібрані прокуратурою докази. Суд визнав його винним info та присудив гвалтівнику 13 років та 6 місяців ув’язнення. Обвинувачений не погодився із прийнятим рішенням й оскаржив вирок суду в апеляції.

Апеляційний суд розглянув скаргу, прислухався до доводів прокурора та залишив вирок без змін, а скаргу засудженого – без задоволення. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вова Резнов

    Каструвати сволоту

    Читач 007. reply Вова Резнов

    В тюрмі каструють покидька
  • Оксана Полоудіна

    Дуже шкода, що відмінили смертну кару. В подібних випадках це було б справедливе покарання. Чи понесла хоч якесь покарання мати потерпілого? До неї є багато запитань...

keyboard_arrow_up