Оголялась на камеру: у Кам’янці судили порно-модель

Оголялась на камеру: у Кам’янці судили порно-модель
Фото ілюстративне
  • Жінка зареєструвалась на специфічному сайті та в режимі онлайн демонструвала себе оголеною.

  • Правоохоронці задокументували 3 таких випадки. 

Історія трапилась у Кам’янці-Подільському. Місцеву мешканку викрили на створенні та розповсюдженні порнографії. Про це йдеться у судовому рішенні. Розповідаємо по порядку. 

Виходила в прямий ефір

Дівчина зареєструвалась на одному із сайтів під логіном «Erica1992». В режимі реального часу вона виходила до відвідувачів сайту та фактично створювала порно-відео. 

У вироку йдеться, що жінка під час прямої трансляції оголювалася “та на веб-камеру демонструвала користувачам сайту свої статеві органи, торкалась їх за допомогою рук та інших предметів, тим самим умисно виготовила та розповсюдила відеопродукцію порнографічного характеру”. 

Відео дня

Таких епізодів правоохоронці зафіксували 3 — двічі в лютому цього року та ще один раз у травні. В рішенні йдеться, що кам’янчанка є безробітньою та самотужки виховує малу дитину. 

Такі дії дівчини правоохоронці кваліфікували за ч.2 ст. 301 Кримінального кодексу України info (розповсюдження порнографічних предметів). Згідно статті їй загрожував штраф від 34-х тисяч гривень.

Та 18 серпня порушниця уклала з прокурором угоду про винуватість. Вона визнала себе винною та щиро розкаялась у скоєному. Відтак, обтяжуючих обставин суд не знайшов.

Тож угоду затвердили в суді та призначили кам’янчанці рік умовно. Відтепер вона має періодично з`являтися для реєстрації до правоохоронного органу, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання, не виїжджати за межі України без погодження правоохоронців. 

Також дівчина має сплатити 12,5 тисяч гривень за експертизи, які слідство проводило для підтвердження, що оголення кам’янчанки підпадає під статтю про поширення порнографії.

Петиція про легалізацію порно

Додамо, в Україні створили петицію “Про легалізацію еротики та порно на території України”. Її автор стверджує, що суди у подібних справах “нагадують середньовіччя”.

Свою позицію чоловік аргументує так:

  • всі, хто хоче зніматись в порно без проблем виїздять за кордон і там долучаються до порноіндустрії
  • закон погано пояснює різницю між еротикою та порно. Спостерігались випадки, коли дівчат засуджували по статтях порнографії саме за еротику. Цей закон розвиває корупцію, на думку автора петиції
  • гроші платників податків виділяються на закупки порнографічного матеріалу і пошук “злочинців". “І це замість того, щоб дії кіберполіції зосередити на боротьбі проти російських кібератак, проти російської дезінформації, ботів. Замість того, щоб виділити кошти на українізацію інтернету”.

Водночас експерти кажуть, залучення у порноіндустрію руйнує психіку та знищує самооцінку людей. Порноакторки, до прикладу, значно частіше наважуються на самогубства, страждають на наркотичну й алкогольну залежності. Їм складно створити родину і вийти з порнобізнесу. Про трагічні долі відомих порноакторок читайте тут.

До слова, за 38 днів петиція таки зібрала необхідні 25 тисяч підписів, щоб документ розглянув президент. Тож Володимир Зеленський відповів на електронне звернення

Він зазначив, що передав повноваження вивчити це питання прем'єр-міністру України Денису Шмигалю. Президент послався на Закон України "Про захист суспільної моралі" як основний, що регулює виробництво та обіг у будь-якій формі предметів та продукції порнографічного характеру.

Опитування

Чи варто легалізовувати порноіндустрію в Україні?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ілля Міранович

    Я хочу тебе трахнути
  • IGOR

    Наверняка не от хорошей жизни мать-одиночка пошла на такие заработки...

    Читач47 reply IGOR

    100%

keyboard_arrow_up