18-річний юнак зламав щелепу кам’янчанчину, бо той попросив не лаятися

18-річний юнак зламав щелепу кам’янчанчину, бо той попросив не лаятися
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

В міському парку Героїв Євромайдану Кам’янця-Подільського 38-річний чоловік зробив зауваження п’яному молодикові за нецензурну лайку в громадському місці. У відповідь хлопець настільки обурився, що спровокував конфлікт та побив чоловіка.

Подія трапилась ввечері 16 липня. 18-річний юнак під час сварки поліз з кулаками до свого опонента та зламав йому щелепу. Потерпілий викликав поліцейських, але зловмисника це ще більше розлютило, повідомляють у поліції

На зауваження копів припинити лаятись та битись в громадському місці, нетверезий хлопець продовжив кричати та агресивно себе поводити. Тож поліцейські затримали хлопця та доставили до відділку.

Відео дня

За дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню поліцейського копи склали на хлопця 2 протоколи про адмінправопорушення info.  Міру покарання за таку поведінку має визначити суд.

За розмахування кулаками молодик також відповість. Потерпілий чоловік написав заяву про нанесення йому тілесних ушкоджень до поліції. Слідчі відкрили за даним фактом кримінальне провадження  info та встановлюють обставини події.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, подібна ситуація трапилась наприкінці червня в одному із торгово-розважальних центрів Хмельницького. Чоловік зробив зауваженням двом молодикам, які голосно лаялись. Замість заспокоїтися, один із них декілька разів вдарив 40-річного хмельничанина. Той впав на підлогу та травмував голову.

Опитування

Як ви чините коли чуєте лайку в громадських місцях?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Баукин

    На фронт боксера
  • Читач79

    Який може бути штраф за важкі тілесні??
  • Галина Гаврилюк

    Позбавлення волі, тоді інші може будуть  замислюватись. Хотя важко в це віриться. А так, наші гуманні закони до таких ситуацій і приводять. Буде дивно, якщо  потерпілого не зроблять винним.
  • Es fero

    тут нема мого варіанту. я дуже хощу щось сказати, втрутитись але терплю. не хочеться померти від руки бидлоти. яка буде жити... якщо втручатись то всі разом. в нас більшості всеодно.  навіть до війни якісь люди були байдужі, як сліпі глухі

keyboard_arrow_up