19-річний водій “Opel” збив чоловіка. Справу смертельної ДТП передали до суду

19-річний водій “Opel” збив чоловіка. Справу смертельної ДТП передали до суду
  • Смертельна ДТП трапилась на Шепетівщині. 
  • Водій на швидкості збив 45-річного пішохода.
  • Постраждалий помер в лікарні.

Трагедія трапилась близько шостої ранку 4 жовтня у Білогір’ї. 19-річний водій “Opel Zafira” не вибрав безпечної швидкості руху, вчасно не зупинився і збив пішохода. За інформацією правоохоронців, 45-річний чоловік на той момент рухався в попутному напрямку відносно руху автомобіля, по лівому краю проїзної частини. Постраждалого з травмами госпіталізували в хірургічне відділення місцевої лікарні. Чоловіка врятувати не вдалось. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Автомобіль вилучили і призначили ряд експертиз, в тому числі й судову експертизу дослідження обставин та механізму дорожньо - транспортної пригоди. 

Як встановили, 19-річний водій порушив вимоги правил дорожнього руху, внаслідок чого відбулась дорожньо - транспортна пригода. Молодику вже оголосили про підозру за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому". Обвинувальний акт направили до суду. 

Відео дня

За смертельну ДТП водієві може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
 
 Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up