Чоловік депутатки від «Слуги народу» потрапив у ДТП. Звинуватили іншого водія (ФОТО)

Чоловік депутатки від «Слуги народу» потрапив у ДТП. Звинуватили іншого водія (ФОТО)
ДТП 20 жовтня. Ліворуч «BMW», праворуч «Porsche». Тут і далі — фото Олександра Фалатюка
  • «BMW» та «Porsche» потрапили в аварію на Старокостянтинівському шосе.

  • За кермом останнього був чоловік Інни Ящук.

  • Водій «BMW» вважає, що на нього несправедливо переклали провину.

На Старокостянтинівському шосе біля перехрестя з вулицею Озерною сталася ДТП за участі «BMW» та «Porsche». Водій, на якого склали протокол, вважає, що патрульні перекладають на нього провину. Тим часом інший водій є чоловіком депутатки Хмельницької міської ради від партії «Слуга народу». Розповідаємо про все детальніше.

ДТП сталася минулого місяця, 20 жовтня. Про неї у своєму Facebook написав один з її учасників, Олександр Фалатюк. За його словами, трапилося бічне зіткнення, а поліція несправедливо склала протокол і намагається зробити його винним. На доданих фото видно два авто, «BMW» та «Porsche», після зіткнення передньою лівою та задньою правою частинами відповідно.

Причиною аварії було те, що водій «Porsche» перелаштовувався з лівої у праву смугу та «підрізав» «BMW». Про це Олександр Фалатюк розповів у коментарі «33 каналу». За словами чоловіка, він гальмував, але уникнути зіткнення не зміг. У сюжеті йдеться, що спершу патрульні зробили висновок про винуватість водія «Porsche». А потім останній кудись подзвонив, і винуватцем ДТП став водій «BMW».

Відео дня

За даними «33 каналу», водієм «Porsche» був Віктор Ящук. Він є керівником ТОВ «Будівельна компанія „Авіла“» та чоловіком депутатки від партії «Слуга народу» у Хмельницькій міській раді Інни Ящук. Такі дані є у сервісі «YouControl» та реєстрі електронних декларацій НАЗК відповідно. Коментувати цю ситуацію «33 каналу» Віктор Ящук відмовився, поклавшись на рішення суду.

Інспектор управління патрульної поліції у Хмельницькій області Вікторія Тимощук підтвердила журналістам vsim.ua факт аварії за участі «BMW» та «Porsche»:

— Водій «BMW» не був уважним, не зреагував на зміну дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечного бічного інтервалу, у результаті чого здійснив зіткнення з «Porsche Cayenne». В результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками, — розповіла поліцейська.

За її словами, на водія «BMW» склали протокол за статтею 124 КУпАП info. На порталі «Судова влада України» є інформація про те, що за цією справою призначено склад суду. Розглядатиме протокол суддя Олександр Піндрак. Інших відомостей поки немає. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

На зображенні може бути: автомобіль та дорога

На зображенні може бути: автомобіль

На зображенні може бути: автомобіль та дорога

На зображенні може бути: автомобіль та дорога

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дмитрий

    Якщо є гроші на бмв, то мав би знайти  на відеорегістратор знайти 3 тисячі гривень
  • Читач62

    иначальника полиции
  • Антон

    Ящук в отставку

keyboard_arrow_up