8 років ув'язнення отримав хмельничанин за напад з ножем на охоронця

8 років ув'язнення отримав хмельничанин за напад з ножем на охоронця
Фото: upr.org
  • Інцидент стався в селі Грузевиця.
  • Чоловік проник на територію місцевого підприємства та напав на охоронця з ножем.
  • Також він пошкодив техніку.
  • Наразі суд покарав його за хуліганство та замах на вбивство.

Подія мала місце ще у 2015 році в селі Грузевиця. Чоловік повертався вночі додому напідпитку. "Доза" виявилася великою, адже по дорозі він заблукав. Чоловік зайшов на територію місцевого підприємства. В одній із кімнат він знайшов кухонного ножа. Забравши його з собою, він пішов далі. Однак, його помітив один з охоронців. Коли той спробував зупинити "гостя", то отримав ножем в голову. На щастя, охоронець зміг відбитися, цим самим врятував собі життя.

Тікаючи з місця злочину, нападник зустрів ще одного чоловіка. Він почав лаятися на того, погрожував вбити його. Коли той намагався вгамувати п'яного чоловіка, то також ледь не отримав удар ножем.

"Окрім цього, з хуліганських мотивів зловмисник ще й пошкодив автомобіль, що стояв на території товариства, розбив вікно цеху та порушив нормальну роботу лінії по виробництву макаронів, що призвело до псування продукції підприємства", - йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Хмельницької області.

Відео дня
blockquote>

Справу розслідували за частинами 2 статті 15 та 115 (закінчений замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів) та частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловіку призначено покарання - 8 років позбавлення волі. Також його зобов’язали сплатити на користь потерпілого 35 тисяч гривень моральної шкоди та відшкодувати підприємству 8 тисяч гривень матеріальних збитків.

Читайте також: Затримали банду рекетирів, які "вибивали" неіснуючі борги з хмельничан

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up