Поліцейський на пенсії допоміг спіймати грабіжника, який напав на хмельничанку

Поліцейський на пенсії допоміг спіймати грабіжника, який напав на хмельничанку

 

  • З допомогою Олександра Кравчука правоохоронці затримали жителя Лісових Гринівців.

  • Він пограбував хмельничанку.

  • Зловмиснику може загрожувати до 10 років ув’язнення.

26 травня до поліції зателефонувала хмельничанка і повідомила про те, що поблизу села Лісові Гринівці невідомий напав на її подругу. Зловмисник вдарив потерпілу в обличчя і відібрав сумочку, в якій були цінні речі, документи, банківські картки.

На місце події одразу виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Хмельницького райуправління поліції. Зловмисника затримали неподалік місця скоєння злочину. Допоміг у цьому пенсіонер органів внутрішніх справ Олександр Кравчук.

Грабіжником виявився 29-річний житель Лісових Гринівців, який раніше вже притягувався до відповідальності за подібний злочин. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вже оголосили йому про підозру за частиною 4 статті 186 (Грабіж, скоєний у період воєнного стану) Кримінального кодексу України. Підозрюваному може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Відео дня

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ирина Ткачук

    Що судимі не виправляються. А то що поліцейський нападає на людей в Лісових Гринівцях біля цього О.Кравчука піднімає руки і погрожує в присутності не повнолітніх дітей ви не бачите, але це менти і їм можна все ви слідкувати судимого та збивати обзивати людей похилого віку та підставляти скільки людей через нього мента постраждалого. Бог є на світі і буде справедливість та накаже тих людей які його підставити.
  • Юлия Шевчук

    Дякуємо поліцейському що допоміг затримати бандита.
  • Віталій Українець

    його підвозив.пропонував роботу.але в очах його бачив байдужість!
  • Валентина Молотковська

    Мерзота!

keyboard_arrow_up