Двоє хмельничанок торгували фальсифікованим алкоголем та цигарками

Двоє хмельничанок торгували фальсифікованим алкоголем та цигарками
Тут і далі фото хмельницької обласної прокуратури

Вони купили 500 літрів алкоголю та 500 пачок тютюнових. 

Дві хмельничанки організували підпільний «бізнес». Впродовж 2021-2022 років вони придбали фальсифікований алкоголь та цигарки та продавали свій “товар” на території області. 

У прокуратурі зазначають, що порушниці купили біля 500 літрів алкопродукції сумнівного походження та понад 500 пачок незаконно виготовлених тютюнових виробів. Їм вдалося реалізувати більшу частину купленого, поки жінок не затримали правоохоронці. 

Відео дня

Експерти перевірили продукцію та зазначили, що вказані підакцизні товари не відповідають вимогам ДСТУ, зазначають у прокуратурі. 

Хмельничанкам повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, транспортуванні з метою збуту та збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України). На даний час правоохоронці обирають для спільників запобіжних заходів.

Довідка: 
Санкція ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді штрафу від 85 до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олександр Бойко

    Не псуйте бізнес малолітнім.
  • Педосюк Тетяна

    Тільки дві?
  • Яків Мазур

    Зима, холодно, а хмельничанки в шортах. Дуже свіжа інформація.

    Роганська Людмила reply Яків Мазур

    Яків Мазур морозостійкі просто
  • Юрій Гудок

    В Хмельницькому декілька точок з незаконною ввезеними тютюновими виробами. Одна біля ТЦ Ріко кіоск Табакерка. На вітрині нема а продавчиня все має. Так само і на продуктовому в центрі і на продуктовому на Дубово. Правоохоронці не помічають як і ігрові автомати)))))))))

keyboard_arrow_up