Гастролерка із Запоріжжя «кинула» пенсіонерок з Ізяслава на майже 120 тисяч

Гастролерка із Запоріжжя «кинула» пенсіонерок з Ізяслава на майже 120 тисяч
  • Шахрайка скористалася схемою «ваш родич потрапив у біду».

Жертвами аферистки зі Запоріжжя стали дві пенсіонерки з Ізяслава, що на Шепетівщині. Жінки потрапили в шахрайську пастку – «ваш родич потрапив у біду».

До кожної з них зателефонував невідомий. Представився лікарем. Кожній повідомив про близького родича, який потрапив у ДТП й потребує коштів на лікування.

В обох випадках пенсіонерки погодилися віддати всі заощадження, щоб врятувати рідних, зазначають у поліції. Вони повідомили незнайомцю свої адреси й невдовзі до них прийшла молода жінка. Їй пенсіонерки й віддали гроші. У першому випадку - тисячу доларів, у другому — 80 тисяч гривень.

Відео дня

Молодицею виявилася мешканка Запоріжжя. Її правоохоронці заарештували. А ось особи її спільників наразі встановлюють.  

Слідчі оголосили 32-річній гастролерці підозру за статтею про шахрайство, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб.

Наразі її перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Хмельниччини. Уже відомо, що аферистка причетна до шахрайських дій і в інших регіонах країни.

Нагадаємо, правоохоронці ліквідували масштабну шахрайську схему. Викрили 56 зловмисників. Слідчі дії відбувалися в 20 регіонах України. Участь у спецоперації взяли понад 500 співробітників Нацполіції. Шахраї розсилали фішингові посилання для отримання даних про банківські картки громадян. Аферисти «кинули» людей на майже 15 мільйонів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оксана Заяц

    Чому їм завжди обличчя закривають?

    Петро Клеш reply Оксана Заяц

    Оксана Заяц ст.62 Конституції України.

keyboard_arrow_up