Хмельничанина, який підпалив будинок з двома дітьми та дружиною, посадили на 5 років

Хмельничанина, який підпалив будинок з двома дітьми та дружиною, посадили на 5 років
  • Спочатку чоловік прийшов до колишньої дружини і погрожував її побити. Коли жінка покликала поліцію, він сильно роздратувався.
  • Аби помститися жінці, заліз на дах і підпалив будинок. 
  • До того ж, через місяць після цього він намагався вкрасти авто з майстерні, в якій працював. 
  • Суд призначив йому 5 років у в'язниці. 

Чоловік та жінка вже деякий час не проживали разом. Це засмучувало 33-річного хмельничанина. Він навіть телефонував колишній дружині та погрожував. А однієї ночі вирішив помститися. В квітні минулого року вночі він прокрався на дах будинку, в якому проживала жінка разом з двома дітьми і підпалив сіно. Воно загорілося. Жінка почула тріск і помітила дим з горища. Одразу ж викликала пожежників. На той момент у будинку спали ще й двоє дітей. Одному з них було 7 років, іншому - лише 11 місяців. Пожежники загасили полум'я і ніхто не постраждав. 

В ході слідства правоохоронці з'ясували, що перед тим, як підпалити будинок, чолові приходив до колишньої дружини і погрожував її побити. Однак тоді жінка викликала поліцію і це сильно обурило чоловіка. Вже після цього він вирішив помститися і підпалити будинок колишньої сім'ї.

Пізніше виявилось, що це не єдине кримінальне правопорушення, яке вчинив зловмисник. У травні минулого року він працював в одній з автомайстерень Хмельницького. Коли був напідпитку вирішив вкрасти автомобіль «Opel Vivaro». Тоді поліція затримала його у селі Малиничі Хмельницького району.

Відео дня

Вину чоловіка повністю довели. Суд призначив йому 5 років ув'язнення. Він спробував оскаржити рішення в апеляційному суді, але скаргу не задовільнили. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up