Хмельницькій активістці Березі надали озброєну охорону після нападу

Хмельницькій активістці Березі надали озброєну охорону після нападу
Фото - фейсбук Альони Берези
  • На Альону Березу напали 3 листопада. 
  • Зловмисник облив дівчину невідомою речовиною.
  • В поліції відкрили кримінальне провадження.

Факт нападу на хмельницьку активістку набув шаленого розголосу. Нагадаємо, Альона Береза повідомила про напад на неї, який стався 3 листопада. Зловмисник вистежив її біля спортзалу, а тоді облив рідиною з неприємним запахом. Зі слів журналістки, нападника вона впізнала, адже днем раніше бачила його у під’їзді свого будинку. 

В поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 «Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом». 

Наразі постраждалій від нападу Березі надали фізичну озброєну охорону. Відповідну постанову було винесено вчора, 4 листопада. Про це повідомили в Інституті масової інформації з посиланням на Департамент захисту інтересів суспільства і держави Національної поліції України. 
 
“Ця постанова затверджена, передана, зараз вона в наружній службі. Щоденно складатиметься план охорони, затверджуватиметься, і особа ця буде постійно з потерпілою. Наша задача - убезпечити потерпілу”, - повідомили у Департаменті. 

Відео дня

Наразі правоохоронці проводять оперативні заходи щодо встановлення особи нападники і місця його перебування. Слідство відпрацьовує усі відеокамери, які є поблизу і по маршруту слідування. 
Як додають в Інституті масової інформації, про подію повідомлені також очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський та Нацполіції Ігор Клименко.
 
 Напад на себе Альона Береза пов’язує зі своєю журналістською та активістською діяльністю. Зокрема, з матеріалом про майно чотирьох депутатів Хмельницької міськради, який вийшов у п’ятницю, 29 жовтня.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Lena Selezneva

    Береза у нас теперь шо Кеннеди, прикольно
  • Алексей Никитюк

    А,хто це?
  • Ґном Віктор

    Та кому вона потрібна?Так,лайно під ногами.
  • Андрей Кузнецов

    Береза наш Мэр !!!🤣

    Андрей Кузнецов reply Андрей Кузнецов

    Валерий Дорогань 🤣🤣🤣

    Валерий Дорогань reply Андрей Кузнецов

    Андрей Кузнецов и воды не станет и канализации ...

keyboard_arrow_up