Хворий на туберкульоз і не визнає вину: що відомо про підозрюваного у вбивстві біля “Либідь Плази”

Хворий на туберкульоз і не визнає вину: що відомо про підозрюваного у вбивстві біля “Либідь Плази”
  • Чоловікові, якого підозрюють у вбивстві, обирали міру запобіжного заходу.
  • В суді затриманий поводив себе дивно і не визнав, що вдарив потерпілого ножем в груди.
  • На засіданні розповіли про особу 31-річного чоловіка та повідомили його ім’я.

Богдан Алексійчук - так звати підозрюваного у вбивстві біля “Либідь Плази” у Хмельницькому. Воно сталося вчора, 23 жовтня. За версією поліції, 31-річний чоловік двома ударами ножом в груди забрав життя 21-річного хлопця.

Сьогодні, 24 жовтня, підозрюваного доставили до Хмельницького міськрайонного суду на Пилипчук, 1. Тут для нього обирали міру запобіжного заходу. До приміщення суду Богдана Алексійчука завели у медичній пов’язці на обличчі. Виявилося, що чоловік хворий на туберкульоз і перебуває на лікуванні диспансері у селі Осташки, що неподалік Хмельницького.

Відео дня

На початку засідання суддя Олександра Вітушинська розпочала із стандартної процедури і запитувала в слідчого, прокурора, адвоката і самого підозрюваного про те, чи знають вони свої права і чи довіряють складу суду. Богдан Алексійчук поводився досить дивно. Спочатку говорив, що погано себе почуває і нічого не розуміє. Потім заявив, що нікому із присутніх в суді не довіряє, оскільки нікого не знає. Декілька хвилин пішло на те, аби суддя взнала основні дані про підозрюваного. Зокрема, досить довго пригадував вік своєї доньки. А дізналася суддя і присутні наступне:

Богдан Олексійович Алексійчук - 13 вересня 1986 року народження. Родом із села Ріпки Ізяславського району. Проживає в Ізяславі. Має вищу освіту. Розлучений. Має доньку 2010 року народження, яка навчається у третьому класі. Заявив, що допомагає їй та колишній дружині фінансово добровільно, а не через аліменти. Також повідомив, що тимчасово ніде не працює й інколи випиває спиртне, але, за словами чоловіка, “знає міру”. Нагадаємо, що за інформацією поліції підозрюваний вчинив злочин в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Після цього суддя попросила слідчого повідомити в чому підозрюється Богдан Алексійчук:

  • Під час конфлікту між трьома особами, маючи при собі ніж перочинний, який було встановлено на місці події, наніс Богдану Дідушку два удари в груди, - заявив слідчий ГУ Національної поліції у Хмельницькій області Олександр Кравчук.

  • Я наніс?, - перебив виступ слідчого підозрюваний і, махаючи головою, присів на лавочку.

Далі слідчий розповів, що потерпілий від отриманих травм помер на місці події у кареті швидкої допомоги. Також сказав, що підозрюваного потрібно тримати під вартою через те, що він може переховуватися від слідства або ж впливати на учасників кримінального провадження.

Усього цього виявилося достатньо для того, щоб суддя Олександра Вітушинська задовольнила клопотання слідчого. 31-річний Богдан Алексійчук має пробути в СІЗО до 20 грудня 2018 року. До цього часу правоохоронці вивчатимуть докази і допитуватимуть свідків. Якщо досудове слідство не встигнуть завершити, час тримання під вартою можуть продовжити. Богдану Алексійчуку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. 

Про 21-річного хлопця, якого було вбито, поки відомо мало. За словами його друзів, які прийшли до суду, Богдан Дідушок був позитивною людиною. Він ще навчався, займався футболом і бойовими мистецтвами. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Оксана Дидушок

    На даний момент вбивця вже на свободі. Суд визнав його невинним у цьому злочині... Може далі йти в люди і різати кого хоче. Якщо таких і далі будуть відпускати, в нашій країні порядних та розумних людей просто не залишиться, оскільки вони будуть знищені подібними головорізами.
  • Друг

    Його просто побили працівники нашої надзвичайно добропорядної поліції. І наділи маску, щоб видно не було. Що було в ту трагічну ніч, можуть знати лише очевидці. Загиблого хлопця дуже шкода. Але хто не бачив, не знає, чому так сталось. А те, що наша добропорядна поліція "перевищує свої повноваження", ні в чому не розбирається, нічого не розслідує, просто робить собі премії. Ви би мали знати про це
  • Друг

    Ніякий він не хворий. Ні один суддя, прокурор, чи працівник юриспродиції, не проводив би засідання з хворим на відкриту форму туберкульорзу.
  • Лєночка Сторожук

    Бидлота то яка! Найлегше на що він заслуговує, так це довічне! Через якусь скотину ми повинні поховати свого друга? Через його неврівноваженість рідні повинні ходити в скорботі і траурі? Я завжди намагалась бажати людям добра і щастя, а тій скотині бажаю дожити своє нікчемне життя в безкінечних муках! Туберкульоз? Психічно неврівноважений? В ізолятор туб.деспансеру та на примусове лікування скотину!!! Дай Боже сили і здоров'я рідним та близьким... І досі не віриться Бодіну смерті... 😭Вічна пам'ять тобі друже 🙏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up