Колаборантка зі Славути підтримувала росію та путіна

Колаборантка зі Славути підтримувала росію та путіна
  • Жінка родом зі Славути. 

  • Вона підтримувала ворога, публікуючи дописи в “Однокласниках”. 

На території Хмельниччини викрили ще одну прихильницю “руського міру”. Уродженка Славути підтримувала дії держави-агресора та російських військових. Про це йдеться в судовому вироку.

Відомо, що жінка завела акаунт у забороненій в Україні соціальній мережі «Однокласники». Там вона розмістила ряд публікацій та постів, у яких публічно закликала до підтримки окупантів. Що ж вона поширювала:

  • Відео дня
    /li>

Аналізуючи ці матеріали, спеціаліст Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії дійшов висновку, що вони містять публічні заклики до підтримки рішень та/або дій держави-агресора і до підтримки рішень та/або дій збройних формувань держави-агресора.

Жінку звинуватили у колабораційній діяльності — кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 1111 КК України.

9 жовтня цього року жінка уклала угоду з прокурором. У ній вона визнала свою вину у вчиненні правопорушення. 30 листопада Нетішинський міський суд затвердив цю угоду. Жінці призначити покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій строком на 10 років. Та стягнули з неї на користь держави 1 434 гривні процесуальних витрат на експертизи. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Tetyana Kosobutska

    👍 Має  тепер доволі часу на роздуми...
  • Тамара Саницкая

    на ДИБУ😡👎

keyboard_arrow_up