Корупціонер з Волочиського району за 65 тисяч гривень орендував авто у дружини

Корупціонер з Волочиського району за 65 тисяч гривень орендував авто у дружини
Директор місцевого комунального підприємства, аби покращити матеріальне становище своєї сім’ї, уклав договір оренди транспортного засобу на 1 рік зі своєю дружиною. Оренда авто складала близько трьох тисяч гривень у місяць.

Договір оренди продовжувався «автоматично» на тих же умовах і на той же термін у разі, якщо жодна зі  сторін не вимагатиме його припинення. За фактичне використання автомобіля комунальне підприємство перерахувало орендодавцеві понад 65 тисяч гривень.Корупційною схемою зацікавилася прокуратура Волочиського району. Так, під час перевірки правоохоронці виявили  порушення вимог антикорупційного законодавства керівником одного з комунальних підприємств.

Знаючи про суперечність між своїми особистими інтересами та службовими повноваженнями, чоловік  не вжив жодних заходів до припинення «корупційної» угоди та не повідомив про це свого безпосереднього керівника - Волочиську міську раду в особі міського голови.   Посадовець скоїв  адміністративне корупційне правопорушення, передбачене статтею 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення  (неповідомлення особою безпосереднього керівника у випадках, передбачених законом, про наявність конфлікту інтересів), про що прокуратурою району стосовно директора комунального підприємства  складено відповідний протокол. За результатами розгляду протоколу судом на винного корупціонера накладено передбачений законодавством штраф.

Крім того, прокуратурою району внесено Волочиському міському голові подання з вимогою розірвати договір оренди транспортного засобу та притягнути до відповідальності підлеглих працівників, які вчасно не проконтролювали раціональне використання коштів комунального підприємства.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    а что тут непонятного? Очевидно же, что директор виновен, его под суд надо, а лучше сразу расстрелять
  • Anonymous

    Прежде чем коментировать и когото обвинять нужно знать картину в реале, а не просто довериться ЖОЛТОЙ ПРЕССЕ которая из мухи делает слона на ровном месте! А вы глотаете этих слонов призраков. благодаря таким работничкам кореспондентам протой народ никогда правды не знал и навряд ли будет знать.
  • Anonymous

    Да это же враги народа, путинские прихлебалы, которые разваливают Украину. И судить их надо, как врагов народа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up