Мешканець Хмельниччини ледве не вбив знайомого електрочайником. Його засудили

Мешканець Хмельниччини ледве не вбив знайомого електрочайником. Його засудили
Фото ілюстративне
  • Злочин стався під час спільного застілля.

  • Чоловік побив свого гостя до втрати свідомості.

Злочин стався у грудні минулого року в селі Судилків на Шепетівщині. Під час спільної п'янки між чоловіками виникла сварка. Один з них сильно побив іншого дерев’яною шваброю та електричним чайником. Ним він завдав близько 20 ударів по голові та обличчі потерпілого.

Ми вже повідомляли, що тоді поліцейські одразу затримали підозрюваного, який мало не до смерті побив свого товариша. Він гамселив гостя по голові та тулубу доти, доки той не втратив свідомість. 

Зрозумівши, що накоїв, кривдник пішов до сусіднього будинку та попросив викликати швидку. Сусідка звернулась до медиків і родичів постраждалого, Швидка одразу забрала побитого чоловіка до лікарні. 55-річний потерпілий перебував у реанімаційному відділенні з численними переломами та забоями голови та ребер. Медики оцінювали його стан як важкий.

Відео дня

Лікарі зателефонували до поліції. Правоохоронці затримали нападника і вилучили речові докази. 

Сьогодні, 19 липня, вироком Шепетівського міськрайонного суду 51-річного чоловіка засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі. Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура.

Довідка

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Стаття 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up