На 5 років може сісти чоловік, який обкрадав автомобілі хмельничан

На 5 років може сісти чоловік, який обкрадав автомобілі хмельничан
  • 41-річний чоловік проникав до авто та викрадав усі цінні речі. За це він тепер відповість у суді.

41-річний хмельничанин  обкрадав автівки хмельничан. Він проникав до авто вночі, зламуючи замки у дверцятах. Зазвичай чоловік викрадав електроінструменти та інші цінні речі, які потім здавав у ломбарди. Загальна сума завданих ним збитків складає близько 35 тисяч гривень. 

Нещодавно злодія затримали. Як додають у ГУ НП області, він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, але на шлях виправлення не став. Наразі проти нього відкрили провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up